Deleted33000 eslem2121 ahahaha evet zengine hayırlı olsun derler garibe neden buldun derler möge abla😂😂😂😂
osimdiannee eslem2121 aşkım ben gurbetteyim babamlar İstanbul’da. Her Ramazan Bayramı’nda oraya giderim 🥰
onal7 eslem2121 Melodi çikolata efsane bide şuan sayfamız var kendimiz yapıyorum bebek mevlüd bayram nişan vs #ilhanhediyelikdunyasi çikolata yaptırmak isteyenler bakabilir bayram için veya özel gün😇 şeker olarakta karamelli şekerleri seviyorum kahveli🌸
2princessmother eslem2121 off benimde sevmediğim şekerle çikolatayı bile canım çekti bu post kapatılmalııı acill 🤣🤣🤣 Gebelik şekerim çıktı birde bu bayram b*k yiyicem artık çikolata şeker tatlı gitti benden 🫠🫠🫠
eslem2121 2princessmother 😂😂nie ya bir iki taneden nolur 😂bnm bayram günü diyetin off günü olacak yiyecem de yiyecem verdiklerimi geri alıcam
2princessmother eslem2121 valla şekerim olduğunu öğrendiğimden beridir hiç yemedigim kadar tatlı yiyorum aksilik bacımm canım çekiyor napayım 🤣🫠
dilaradoyan LadyX o da bozdu be. Çocukluğumuzdaki ece benimde favorimdi. Ama şimdikilerin fındıkları küçücük aynı tadı vermiyor. Ona o güzelliiği veren kocaman fındığıydı bence
eslem2121 2princessmother 😂kıyamam ya bişey kesinlikle yememiz gerektiğinde daha çok yiyesimiz geliyor