Ziyangillerrr_ eslem2121 Ozmonun yumurta şeklinde olan şekeriiii birde ülkerin minik dış ambalajı renkli çikolataları var böyle şekli çiçek gibi 🤤🍫
eslem2121 Ziyangillerrr_ ismi dilimin ucunda ya bekle ni hatırlıyım içi dolgulu olan değilmi bacomsu altın sarısı ve pembe renkli olan o mu acabaa
Yazmelegi_ eslem2121 elit,ece,kent tofy,miss sütlü bonbon,kent elegan(çikolata dolgulu). Say say bitmez
eslem2121 Yazmelegi_ elegan çikolata dolgulu Allah’ım nasıl ihanet ettrim o şekerime dediklerin çok güzel aşk ama eleganın bende ayrı bir yeri var
jalepone eslem2121 ay bende önce Ece hastaydım ama son düzlükte Ece’nin beyaz olanını seviyorum sonra fabrikalar bayramda şeker dağıtıyor çalışanlarına kaliteli baya pelit falan ayyy bayılıyorum onlara kardeşim getirir ben seviyorum diye evlendi bu sene gelmez diye çok korkuyorum 😂😂 ama kaliteli olan çikolataları çok severim genel olarak tam da da meyva tadı gelenleri severim bir de bol kahveli olanları 😋😍
eslem2121 benimsin21 eşimde ona bayılıyor geçen sene 5 kilo aldı hala derin dondurucuda düşün bacım 😂
benimsin21 eslem2121 Bayılıyorum özellikle fındıklı olana ne kdr olsa da yerim ben hiç o kdr uzun süre kalmaz😁
demirrleydi_ eslem2121 Ece çok severim ender çok severim kent markasının kayısılı olanını çok severim bide markası şuan aklıma gelmedi ama hindistan cevizli olan var böyle mini Coco Star gibi onlara bayılırım 🤤🤤 hindistan cevizi kalp ben 😂
eslem2121 demirrleydi_ 😂😂ender bizde hala var eşim geçen sene 5 kilo aldı aşk eceyi.de çok severim kent in limon ve çileğini çok severim
demirrleydi_ eslem2121 ahahha bendede bir Diyarbakırlı olarak Ülker’in karpuzlu şekeri var onuda çok severim gider gelir yerim😂😂
Havin49_ eslem2121 bende almadım ya daha erken ben genelikle bayrama 2-3 gün kala hem kendime çocuklara kıyafet almaya hemde şekerini almaya giderim tatlı siparişi veririm
eslem2121 Havin49_ bizim çocukların bu ayki bayram elbisesinş erkennden aldık bende aldım sadece bayram alışverişi kaldı
saziment eslem2121 aşkım kahve dünyası lavi, ferrero rocher, raffaello, şölen diamond bunlar favorilerim😘 şeker olarakta jelibonumsu olanlar var ya lokumcuk olarak geçiyor onlar bacım özellikle elmalı ve limonlu olanı
annekiz6141 eslem2121 ayy kentın yumuşak şeyleri var ya sekerlerı onlar bayılıyorum 36 yasındayım ve hala da çok severim 😅😅😅😂😂 aldıgım zamanda onlardan alıyorum bıde renga renk sekerlerı de var turuncu falan onlarda çok güzel oluyor 😅🙊
deletedmom43191 LadyX ayy valla ece harikaaa ben cocukken binada oturan bir komşumuz bi psket ece getirmisti bi oturusta yemistim o bi paketi ama cok PAHALIIII 🥺🥺🥺