MadameTussauds Melisssa3 Ben ilk gebeligimde yedim valla cok iyi pisirmen gerekiyor tabi hic bi sorun da olmadi 😀
busra34__ Melisssa3 ben file marketinkini yedim temiz şçeriklş olan bildiğinşz varsa ordan alın ben iyice pişirip 3 kez filan yemişimdir bende 35 im🥰
Simayo Emin olmamakla birlikte tanıdığınız bildiğiniz kasapların yaptığı veya evde yapılan doğal içerikli sucuklar, hazırlar gibi risk oluşturmuyor. Belki onları deneyebilirsiniz🤷🏻♀️ çok çok iyi pişirmek de gerekiyor tabii
ikizlerimibeklerken95 Ben file marketin sucuğundan yedim bikaç kere sorun yaşamadım ama iyi pişirdim tost için önce kızarttım sonra tost yaptım
kemalefe Valla ilk haftalarda öyle çok canım istedi ki çiğ ete dokunmayı sevmeyen ben çiğ sucuk yedim mahallede ilaçlama varmış zehir kokusunu sucuk sanmıştım kasaba gittim abiye dedim küçük parça istedim verdi yedim çok lezzetliydi daha da yemedim tiksindim 😂😂😂
babyou Melisssa3 eğer bildiğiniz güvendiğiniz iyi bir kasap varsa ordan yiyin yoksada ben beşlerin katkısız koruyucusuz olanını yedim 2 gebeliğimde de içinde sadece et tuz yağ var o kadar içeriklerine bakarak alabilirsiniz
fatmayzgn Bende 34 haftalığım hamileliğimin başından beri yedim güvendiğim kasabımdan aldım tabiki. Güvendiğiniz bir kasaptan alıp yeyin birşey olmaz Allahın izniyle