gulbesekerr Kızlar selam. Geçen hafta arkadaşım 2li tarama yaptırdı. 12 Haftada ikili taramada her şey normal çıktı ama kendi isteğiyle yine de Fetal DNA verdi. Bugün e nabıza baktıgımızda doktor muayeneyi “yüksek riskli gebeliğin gözlemi” başlıgında girmiş. Şimdi çok evham yaşıyor. Bu durumu yaşayan var mı?
dilaradoyan gulbesekerr 2li tarama yaptığı haftayı öyle girmiş olabilir mi. Bazı şeyleri sistemde göstermeleri gerekiyor. Doktor herhangi olumsuz bir şey söylemiş mi? Kesin olmasa bile olumsuz her ihtimali söylemekle mükellef doktorlar. Kontrolünde sorsun mutlaka. Tarama testini o şekilde göstermesi gerekebilir sistemde benim aklıma başka bir şey gelmiyor olumsuz bir şey söylememişse
azelias bu normal bir şey, girilen bir kaç tanıdan biri, öyle bir durum olsa doktor sizi bilgilendirir zaten gereksiz evham yapmayın bebeğe yazık
gulbesekerr Dryglgl sanırım evet çok teşekkür ederim yorumlarınızı gönderiyorım biraz rahatlamaso adına
aysegulk07 gulbesekerr sigara falan içiyorsa veya 35 yaş üstü gebelikte sistem otomatik de giriyor ya da kan uyuşmazlığı varsa vs herhangibir riskte böyle giriliyor
Saimenur gulbesekerr bende de öyle yazıyordu.Doktorun hemşiresine mesaj attım neden öyle yazıyor.Hersey normal dıyordunuz bi sıkıntı mı var dedım.Daha once gebe kalmak için gecırdıgınız operasyondan dedı.Sorarsanız gene de kafama yatmadı açıkcası.Ben de kendı bünyelerinde bi durum oldugunu dusunuyorum.Mesela riskli gebelıge bakan doktor gıbı bı unvan mı alıyorlar acaba bıze öyle yazıp