birerkekannesi__ Kızlar merhaba 1 hafta oldu sezeryan olalı. Her gün pansuman yapıyorum. Dikişimde kısım kısım kabuklanma gibi birşey var net göremiyorum ama sertleşmiş gibi iyileştiği için mi böyle ?
myangelson birerkekannesi__ evet iyileşiyor artık. Bir de o dikiş olan bölge sert oluyor biraz çok tuhaf geliyor bana 😅😅
melegim91 birerkekannesi__ Konu ile alakasız ama konu başlığında ki satır beni gülümsetti🤭 kesilip biçilmiş biri olarak çok manidar geldi 😆
birerkekannesi__ myangelson ilk defa elimi vurabildim şimdi korkuyordum 🙄 sert ve kabuk gibi garip ya iç dikişler ne zaman düzelir peki
myangelson birerkekannesi__ bilmiyorum onu 40 kontrolü oluyor genelde o zaman ultrason ile gorebiliyorlar dikisler iyi mı falan diye
myangelson birerkekannesi__ ne demek rica ederim 5 ten beri uyanigim 🥲 öncesinde de 3bucukta uyanıp 4 te geri uyudum napalim uykum açılsın diye telefonla uğraşıyorum 🥲
birerkekannesi__ melegim91 bu dikişle sözde kayınvalidemde kalıyorum bebeğe bakmaya yardımcı olsun diye gece kafasını koyuyor odasında sabaha kadar uyuyo sabah diyo sesini duymadım geleyim dikişlerimle 20 defa yataktan cebelleşerek kalkıyorum
melegim91 birerkekannesi__ Odasında uyursa sesini duymaz tabi ilk zamanlar çocuğu kucağına vermek lazım doğrulamıyorsun tek başına yardımcı olmayınca dha çok göze batar
birerkekannesi__ melegim91 dikişlerim patlayacak gibi aşırı ağrım var 40ı çıkana kadar her gün yıkayacam diyor çocuk üşüttü sanırım gaz sancısı var
melegim91 birerkekannesi__ Havalar soğuk ya biz bile her gün banyo yapmıyoruz yaptırmayın illa ki soğuğu alır daha savunmasız o
myangelson birerkekannesi__ evet benim oğlumun uykuyla pek arası yok da bir de sahura kalktım eşim için hazırladım yattım oğlum uyandı daha da uyumadı şimdi uyumadigi için de çok huysuz umarım 10 da iyi uyur 🥲🥲
birerkekannesi__ myangelson Rabbim güzel uykular versin paşaya benim oğlum da gaz sancısı çekiyor oturdum ağlıyorum
myangelson birerkekannesi__ amiin🤲🏻 ah benimki de öyleydi 🥺 gaz damlası kullanıyor musunuz? Karnını sıcak tutun havluyu ısıtıp karnına koyun
seeviim birerkekannesi__ ayy deli kaynananı durdur ayol orası sürekli nemli olursa göbek bağı düşmez bi de başka sorunlar da belki olabilir kocanı çek karşına konuşsun anasıyla sen muhatap olma