htan Grip vs olmadim ama gunlerdir balgamli oksurugum var asla gecmiyor. Bogazlarim tahris oldu oksurdjkce karnima agri agri giriyor . Zaten surekli oksuruyorum.durup dururken oldu nedenini anlamadim . Ne yapsam gecer lutfen o kadar kotuyum ki? Ya da benim gibi olup doktora giden ve gecti diyen var mi? Cunku kimin yazisini okuduysam hamile olan 2 ay oldu hala gecmedi yaziyordu 😱
yeliz1923 htan Tereyağı ve balı karıştırıp yiyin boğazınızı yumuşatır öksürüğünüze de iyi gelir hiç geçmezse doktora gidersiniz 🥰
merve588 htan bende şuan böyleyim dun acile gittim artık dayanamadim üst solunum yolu enfeksiyonu olmusum antibiyotik verdi bide oda nemlendiricisi kullanıyorum daha iyi uyudum gece
1cey htan sürekli sıvı alımı iyi geliyor bence. Ne kaynar ne soğuk ılıktan biraz sıcak limonlu su olur meyveli su olur çay olur aşırıya kaçmadan, ne tüketebiliyorsanız, boğazı onlar yumuşatıyor. İnternette de tarifler vardır bakın mutlaka
merve588 htan bas ucuma koydum valla sabaha kadar bogazim rahatladi gecmezse bi acile gidin derim en azından içiniz rahat eder
htan merve588 oyle ypacagim. Esim is icin sehir disina cikti arabayi da aldi. Evimizde sehir disinda bakalim insaallah iyi gelir soylediginiz 😊