mommynuray 26 haftalığım. Öğretmenim, çok zorluyor kalça ağrım siyatik gibi. Hayat kalitemi düşürüyor. Magnezyum hapını 2 ye çıkarsam fayda eder mi? Doktor randevuma 10 gün var, su an danısamıyorum. Günde iki tane alan var mı aramızda?
merve588 mommynuray benimde ağrım cokdu sabah aksam aliyodum başlarda tabi doktorum öyle demisdi ağrın yoksa bir tane al dedi simdi sadece aksam alıyorum
parla94 mommynuray [ bu basit hareket iyi geliyor. ben 2 magnezyum kullanıyordum o zaman ama gebelik için bilmiyorum
ikizlerimibeklerken95 mommynuray ben de 26+5 im kalça ağrısı yatınca oluyordu bu hafta kasık ağrısı ve genital bölgeye baskıyla birlikte ağrı başladı. Aslında kendim 125 lik magnezyum kullanıyordum anlık ağrı olunca başka bir doktora gittim bana 365lik magnezyum yazdı dedim diğerini ne yapayım, 125lik olana her gün devam et 365 olanı 2 günde 1 iç ağrıların geçince 365liği bırakabilirsin dedi( ama 125liği takipli doktorumun yazdığını düşündüğü için demiştir ki doktorum yazmadı ona da ablam aynı süreçte kullandığı için kullanmaya başladım doktorum iyi ama bu konularda biraz gevşek ben demeden bişey yazmıyor) neyse yani demekki her 2 magnezyumu da kullansam sorun olmayacaktı. Ben şu an sonuç olarak sadece her gün 365lik olanı kullanıyorum kasık ağrılarıma baya iyi geldi kalçama da gece mutlaka bacak arasına kalın yastık koyuyorum ben de çalışıyorum bazı günler çok oturunca da ağrı oluyor