Elliiiffff jalepone kaç haftalıksınız, deliksiz uykular bitti artık bizde.. 35. Haftadayım ben, uykum da var ama uyuyamıyorum 😭
3bebekliannee jalepone 34+1 uykular haram oldu gençliğim de talan oldu 😬😅 oradan kalkıp öbür tarafa yatıyorum yok uyuyamıyorum biz şimdi uyuyamayacaksak ne zaman uyuyabilicez 🙈 30 yaş 3.gebelikten sesleniyorum artık son kez doğurmak istiyorum 🤦♀️
humaakusu jalepone 5 haftalığım başlarda yoktu böyle bulantı falan ama üç gündür tiksinme bulantı başladı da şuan sanırım reflümde var oda tuttu uyuyup dinlenmek istiyorum ama yok 😔
jalepone humaakusu daha uyursun ya benim birden 12. Haftada mı ne kesilmişti bulantım bir sabah uyandım çok iyiyim öyle oluyor o iş düzelir daha
jalepone Elliiiffff aynen öyleyim gözlerimden uyku akıyor ama asla uyuyamıyorum aslında ağrım felan yok şuan bacağım ağrıyordu geçti neden uyuyamıyorum bilmiyorum 34 haftalıgım bende
Elliiiffff jalepone sağlıcakla kavuşalım inşallah. Ben eşimin uyurken nefes alma sesinden uyuyamadım bugğn🙈😬😂😂😂 bakalım yarın ne sebep yüzünden uyuyamıycam
jalepone Elliiiffff amin inşallah 😄 ay benimde tam tersi oldu ben uyuyamıyorum diye eşim de benimle oda oda geziyor uyuyamıyor 😂
jalepone 3bebekliannee ayyy bir de 3. Seninkisi ben daha ilk ya inan ki önce yüz üstü uyumaktan vazgeçtim ondan söylenirken sonra sırt üstü uyumaktan vaz geçtim şimdi hepten uykudan vaz geçtim 😂
3bebekliannee jalepone en büyük hasretim yüzüstü uyumak ve ben bunu 8 sene de kendime 5 kez yaşattığım için kendimden özür diliyorum 🙈😅3 hamilelik 2 estetik ameliyatı 😅