semagnydn Kızlar bat 9-11 arası sabah dayanamayıp test yaptım 3 dk sonra negatif görünce çöpe attım yarım saat falan sonra da çöpe bişey atarken hafif çizgi olduğunu farkettim kuruma veriyor mu bu test şimdi sanki baktığımda zor görünen bir çizgi var gibi geliyor ya da halüsinasyon görüyorum artık 😂 
znnnr semagnydn bu testte yanlış değilsem 10 dk dan sonra sonuç değerlendirmeyin yazıyor o sebeple şimdi takılmayın geçikmeyi bekleyin
nurtuba03 Maalesef 5 dk sonra sonuç çıktı öıktı sonradan bakmamak gerekiyor test uçabiliyor , bende 2 defa yaptım negatif çıktı adetime 2 gün kaldı normalde silik bile olsa çizgi çıkardı daha önce yaşadım ama olmadı herhalde
semagnydn nurtuba03 en iyi erken gebelik testi olsa da bazı annelerin ilk yaptıklarında negatif sonuç alıp 2 gün kala veya gecikmede pozitif gördüklerini okumuştum burada
nurtuba03 semagnydn istiyorsanız inşallah pozitif çıkar ben de istiyorum inşallah olur bir kimyasal bir düşük yaşadım
semagnydn nurtuba03 sağolun inşallah anne olmak isteyen herkes yaşasın o duyguyu 🌸 bende geçtiğimiz ekim ayında kimyasal gebelik geçirmiştim