vascenceloss canım biz raporu çam sakurada çıkartmıştık
Sperm testlerinden sonra rapora uygun görülürse söylüyorlar zaten.Bunu araştırın.bizgeçen yıl Mayıs ta tedaviye başlamıştık şimdiki fiyatları net bilmiyorum.Ama şöyle örnek verebilirim
İlaçlar 60-70 yada 80 bin TL ise rapor olursa 10 bin TL ödeme yapıyorsunuz.Tedavi için ise normal tedavi fiyatından 20-25 bin aşağı ödeme oluyor.Transfer ücreti vs olmuyor rapora ek olmuş oluyor. Rapor olmazsa ilaçlar çok yüksek fiyattan alırsınız
Ben jane hocayı hastane bi kızdan öğrenmiştim
Onların da aynı bizim gibi sperm sorunu vardı ilk deneme de pozitif oldular,sadece çam sakura da rapor çıkartıp medicalparkta tedavi yapmışlardı.Onlara heves edip 4.tedaviye gittik oraya.Diğer 3 tedavimizde tutunan olsada Sağlıklı ilerlemedi ve embriyo kaliteleri medicalpark taki gibi iyi değildi.O yüzden çok yorulduk.Allaha şükür medical parkta ilk deneme de tutundu.Hatta biz o kadar umutsuzduk ki sperm kalitesinden dolayı
Belki birinden biri tutar diye çift transfer oldum ikisi de tuttu,embriyo kalitemiz 5.gün en iyi kalite idi.Hala orda 4 embriyomuz var.Ben labaratuvardan dolayı böyle sonuç aldığımızı düşünüyorum.