ikbalnur Bugün 17.haftama girdim ama 2 gündür de acayip mide yanmam başladı boğazıma kadar yanıyorum resmen iyi gelen tavsiyelerinizi bekliyoruum 🥺
gzmnrhal ikbalnur Uzanma kesinlikle oturur dur geçene kdr sade soda al 1 yudum 1 yudum yavas yavas böyle 40 dkya falan yay içme vaktini ğegirdikçe yudumla hatta kabaca tabirle sonra çok rahatliycaksin💕
denizhelensarpberat ikbalnur soğuk süt iyi geliyor ama benim doktorum şurup yazdı yemeklerden sonra içiyorum bazende uyumadan önce içiyorum ki gece mide yanması uyandırmasın beni diye
melikelina ikbalnur bir su bardağına yarım çay kaşığı karbonat o kadar iyi gelmişti ki banaa gaviscon falan hak getire
svmlgl Tahin çok iyi geliyor 27. Haftamdayım gaviscon bile kesmiyordu bu ara yangıları tahin kesti şükürler olsun
aprilbaby ikbalnur yatmaya yakın bir şey yemiyorum soda içiyorum iki yastık kullanıyorum doktorum rennie şurup verdi onunda faydası oluyor
1deryasoyturk benimde geçmedi hala var şuan bu sefer gittiğimde bende söylicem gerçi söylüyorum ama ilaç falan yazmıyor bana riskli gebelik olduğu için sanırım