rabiadumanb Tam kırk haftalık olduk doktorum haftaya cumaya kadar kendi gelmezse biz başlatacağız doğumu dedi.. neler yapmalıyım şunu yaptım doğurdum dediğiniz yöntemler var mı kızlar iki gün önce kontrole gittiğimde henüz ne sancım ne açıklığım vardı suni sancı istemiyorum kendi kendine başlatmak istiyorum egzersiz yapıyorum sıcak duşta çömeliyorum ama henüz hiçbir belirtim yok yardımınızı istiyorum 🥲🥹
sarilale123 rabiadumanb hurma ananas cinsel ilişki ne dediler de yaptım ama sancım gelmedi inşallah sizde işe yarar
Nur482482 rabiadumanb bacım olmayınca olmuyor ya hepsini deneyen ve ve hamilelik boyunca pilates yapan biri olarak söylüyorum ki bebiş nasıl isterse öyle geliyor
merylii_ rabiadumanb ben bir de şey görmüştüm. Tabii şehir efsanesi olması da çok muhtemel ama bebeğin bir eksiği varsa ya da onunla ilgili ütü çamaşır yıkama çanta her şey tamamlanmadıysa gelmiyormuş falan diye😂😂 bir arkadaşım böyle bir şey yaşadı bebeğim beşiğini mi kurmamıştı nevresimini mi takmamıştı. Onu yaptığı günün akşamına doğurdu😂😂😂 hatta dalga geçtik sonra çocuk yatacak yeri yok diye gelmiyormuş falan diye
merylii_ Hurma, ananas, ilişki, aksak yürüyüş, sıcak duş, yer silme (dizlerin üzerinde), ördek yürüyüşü Burdan edindiğim bilgiler 😇 umarım faydalı olur 🙏🏻
rabiadumanb merylii_ aslında yapıyorum ama birkaç saat önce daha 15 dakikalık egzersiz yaptım daha gelesi yok sanırım inşallah işe yarar canım sağol 🌸
rabiadumanb 1Ali onu da duymuştum ama bulamamıştım iyi ki yazdınız hemen kaydediyorum yapacağım işe yarar inşallah teşekkür ederim
rabiadumanb Nur482482 kesinlikle öyle olduğuna inanıyorum ama bir haftam var belki ikna ederim bu hafta gelmeye 😂
1Ali rabiadumanb ben çok faydasını gördüm sizde de işe yarar inşallah. Yapabildiğiniz kadar yapın. 2kere üst üste yaptım peşine nişanım geldi aynı gün doğum yaptım
rabiadumanb 1Ali ay inşallahh yarın doktor randevum vardı ondan önce yapıyım belki açılmam vs olur haberim olur 😍😍