beeyzax Bacikolar selam 24 haftalık olduk ama benim midem alev alev yanıyo hatta göğsümle boğazıma çıkıyor sızı ne önerirsiniz ilaç harici çok kötü oluyorum peynir ekmek yesem bile yanıyor yani HELP MEE
gzmnrhal beeyzax Uzanma kesinlikle oturur dur geçene kdr sade soda al 1 yudum 1 yudum yavas yavas böyle 40 dkya falan yay içme vaktini ğegirdikçe yudumla hatta kabaca tabirle sonra çok rahatliycaksin 😁💕
merve588 beeyzax o durum bendede var elma ve maden suyu içiyorum rahatlatıyor beni coguda doktoruna diyip ilac aliyormus galiba ben fazla ilac ictim için ona gerek duymadim
Sayoss beeyzax bende de olmuştu çok zor yaa beni süt rahatlatıyordu azar azar içerdim sende bi dene istersen
beeyzax gzmnrhal hayatım gece de yanıyor yani uzanmamak elde değil bide soda beni iyice mahvediyor ya
beeyzax merve588 soda beni iyice perişan ediyor bacım malesef içemiyorum kontrole gidince bende doktoruma danışıp ilaç alayım
handekarahan Bende 24üm aynı durum bende de var reflü gibi hissettiriyor geceleri iki yastıkla yatıyorum çok fazla vitamin takviye alıyorum diye extra bi ilaç bende istemedim umarım geçer 🥺
merve588 beeyzax ilk gebelikde bende içemezdim maden suyu asla yani o dönem ebe bana elma ye rahatlatir derdi kilo kilo elma yemisligimi bilirim ama zaten ilac fazla kullanmiyosan doktorun yazar büyük ihtimalle
handekarahan beeyzax umarım uzun sürmez bu durum 🫶🏻 bana da süt soda muz buz tavsiye etmişlerdi hiç birini tüketemedim yedikçe daha çok yanıyor gibi hissediyorum. Yandığı anda kalkıyorum oturup geçmesini bekliyorum sadece🥺 iki yastıkla oturur halde uyumaya çalıştığım çok gecem oldu🥲
AuraMomB Aynı durumdan muzdaripim. Dün sabah canım sucuk çekti minnacık yedim ve sonuç saat 6:44 hala mide ağrısı ve yanma. Öğürmekten mide de sadece asit kaldı…
sevilaysss_ her yemekten sonra 1.5 yk gaviscon kullanıyorum günde 4 taneye kadar rennieye de izin veriyorlar. Bende ilaca direndim en basında ama daha çok şiddetlendi zaman geçtikçe😢
kubraturkkoc beeyzax 37 den bildiriyorum midem cayır cayır 🥲 Özellikle geceleri mide yanmasına uyandığım oluyor 🥲 Ben yudum yudum soğuk süt içiyorum iyi geliyor bir de gaviscon ile kardeş olduk yanımdan ayırmıyorum kafama dikiyorum başka hiçbir şey iyi gelmiyor artık
bademselvi Doktorum bana galviks double action şurup yazmıştı her yemekten sonra iki ölçek kullanıyorum, midemi rahatlattı gerçekten.12. Haftamdayım mide yanmasından ne yemek yiyebiliyordum ne istirahat edebiliyodum