emir1885 Selamlar 22. Haftaya girdim eşimin arkadaşı bugün eve çiğköfte gönderdi .Tadına bakmadan eşime etli mi diye sordum hayır dedi. Parmak ucu kadar tadına bakayım dedim tadı berbattı zaten zor yuttum eşim çıktı geldi eve çiğköfte etliymiş dedi.Ya o kadar gerildimki ağlamak üzereyim zaten takıntılı biriyim çiğ ete bile eldivenle dokunuyorum yemek yaparken kızlar ne yapsam ne etsem toksoplazma korkusu sardı beni tekrar test mi yaptırsam
damlasv emir1885 çok ufak yemişsiniz telaş yapmayın bence rutin kontrol yapıldığında onu da kontrol ettirirsiniz
merve588 emir1885 etli çiğ köfte bi tabak yemisdim 🫣 sonrasinda zararli oldunu öğrendim aala yemiyorum gebelikde normal etsizinden yiyorum evham yapma stres edinme kendine Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
hanimhanimcik Çok abartılacak birşey yok tepsiyi yememişsin sonuçta ucundan tadına bakmışsın, ki yesen bile hemen sana bulaşacak diye birşey yokki. İnan bana yabancılar hamilelikte neler neler yiyyor çok pimpirikli olmamak lazım hamileliğinizin tadını çıkarın
emir1885 Tüp bebek yöntemiyle zar zor yakaladık😁üstüne kanama sorunlarım oldu , öncesindede erken doğum hikayem var valla diken üstünde gibiyim.Hiç keyfini çıkaramıyorum hep korku endişe umarım sonu güzel olur