busracnikli hilal0100 iki çocuğunu da gelişim geriliğinden birini 37+2 diğerini 37+3 de doğurdum şuan 3 hamileyim bundada gelişim geriliği olabilir dedi doktor korkman gereken birşey yok bir sorun olmuyor
hilal0100 busracnikli insallah insallah allah razi olsun cok sagol tesellileriniz icin insallah bisey olmaz
Ozlemerikci543450 hilal0100 ben açılma sebebiyle erken doğum yaptım kontrole gittiğimde 5.5 cm açılma olduğu neredeyse doğurmak üzere olduğun söylendi hiç sancım vs yoktu suları bi önceki kontrolde gayet iyiydi kızım hiç küvezde vs kalmadı oğlum 14 gün kaldı kalma sebebi ciğerdi sadece oksijen tedavisi aldı iki bebeğinde de herhangi bi sağlıklar anomali engel vs durumu yok likitler olsun sende evde bol bol dinlen birkaç hafta daha dayanabilirse azcık daha kilo alır inşallah jşöbişwyi olmaz
hilal0100 Ozlemerikci543450 ayyyyyyy insallah allah razi olsun sizede gecmis olsun kuvezde bebis beklemek eminim anne icin cok zordur.rabbim basindan eksik etmesin cocuklarinin insallah bende korkuyorum kuvezde kalir diye insallah kalmaz
aprilbaby hilal0100 merhaba havuç suyu deveci armudu portakal ve bol su bunları çok duydum artırıyormuş bir şey soracağım bende 34.haftadayım 2 gündür akıntım arttı progestan kullanıyorum normaldede hep oluyor ama biraz arttı sanki sizin nasıldı hep geliyor muydu dün kontrolüm vardı doktor her şey normal dedi ama suyla ilgili sormayı unuttum
hilal0100 aprilbaby hergun ic camasirim cok az bir sekilde ıslaniyordu önemsemedim megersem sizinti seklinde geliyormus maalesef sende kesin gorun ultrasyonda sızinti.seklinde olunca belli olmuyor banada nprmal demislerdi suyuma sonraki gunler dustu
moonmom1 Merhaba, benim de 32. Haftadan itibaren su azlığı ve gelişim geriliği oldu. Bugün 36+1′de doğum yaptım, çok şükür bebeğim yanımda. 2300 dogdu. İnşallah sizin de iyi olur korkmayın sadece sıkı takip gerekiyor
hilal0100 moonmom1 insallah canim insallah suyun kac cm idi hatirliyormusn bende 36 37 gibi dogurabilsem keske
bayanhamis hilal0100 inşallah bulabilirsin canım . Benim geçen haftalarda oluyordu ama ben ihtimal vermemiştim sanırım suyum geliyordu benimde . Şuan yok 🥹
hilal0100 kemalefe evet bendee De ayniydi maalesef gittim bebegin suyu geliyor dediler amnisure testi yaptilar ben enfeksiyon sandim degilmis
aprilbaby hilal0100 benim en başından beri öyle, hep gittiğimde soruyorum suyu iyi diyor gittiğimde tekrar soracağım ❤️
Ozlemerikci543450 hilal0100 inşallah hiç yaşamazsın ama olsa bile kendini harap etme ben ilk başta çok stres yaptım kendime biri yanımda biri hastanede inanılmaz günlerdi ama her gün gittiğimde daha iyi olduğunu görmek çok iyi geliyor yeterli sağlığı yerinde olsun kavuşunca o günler hemen geçip gidiyor sağlıkla kavuş bebişine 🙏
tugbazeyd1 Bende 36 haftalığım 3 hafta gelişim geriliği var bu durumlarda 37de alıyoruz dedi suyum iyi olduğu için 2 günde 1 sürekli kontroldeyim bakalım bu gğn ne diyecekler şuan hastaneye gidiyorum. Çok zor bir durum Rabbim yardımcımız olsun inşallah
hilal0100 tugbazeyd1 ayyy cok gecmis olsun saglicakla kucagina al insallah sukurki suyun iyiymis benim suyum azaliyor o yuzden sknti senin bekleme sansin var masallah hayirla kucagina allll kardesim ins
vanilya_kokusu_ hilal0100 doğuma gittiğim gün doktorum bebeğin bir damla suyu kalmamış dedi inanırmisin
hilal0100 vanilya_kokusu_ ayyyyy sukurki hayirla kurtulmusssun bacimmmmm verilmis sadakan varmis kazasiz belasiz kurtulmussn sukur senin adina cok mutlu oldum darisi bana hayirliisyla 37.haftayi gorurum ins
hilal0100 Ozlemerikci543450 haklsin allah razı olsun hayirla bebislerimiz yanimizda olsun insallah cok tesekkur ederim okudukca bile rahatliyorum allah senden razi olsun
MorKelebek54 hilal0100 ben hamile degilim canim suan erken 21 aylik bi oglum var. Rabbim dogru zamanda tekrsr nasip etsin bu duygulari insallah. Saglikli dogumlar dilerim 🤲🏻
hilal0100 MorKelebek54 insallah saglikli sekilde hamile kalir dogurursun hamile kalmadan vucudunda enfeksiyon cikarsa kesin tedavisini gör herseye sebeb oluyor canim
MorKelebek54 hilal0100 sukur oyle bi sorunum yok canim ama ben hamile kalmadan 1 ay once mantar olmustum 😂 onun sayesinde belkide hamile kaldim ne bilim rahmim bi hastslik gecirmedi temizlenmesi mi gerekiyodu acabs diye dusundum 😂 ne hikmetse mantsrdan sonra hamile kaldim 😂