Bibebek_2kedi 21+4 haftalık gebeyim bugüne kadar kız bildiğimiz bebemiz meğerse erkekmiş 2 ayrı hastaneye gitmiştim ikisi de kız demişti oysaki 😂
Edizhr Bibebek_2kedi benimde 3. Kızımda başıma geldi hep nasıl olabilir diye okuyordum bu tür şeyleri sağlıkla gelsin 🤲🏻😍
gzmnrhal Bibebek_2kedi Aman bide erkek nasil yaniltmiş doktorlari kandirikci cocuk 😁 alisveris yapmismiydin
Bibebek_2kedi gzmnrhal Yok daha yapmamıştık diğer kızımda daha 9 aylık onunkiler hep yeni diye fazla bişey almayız dedik ama artık sar baştan yapıcaz yapcak bişi yok 🤣
SnnAysn20 Bibebek_2kedi yaa şakacı bebe 😀 nasıl bacak arasını görememişler mi acaba nasıl öğrendiniz bana da kız dedi doktor şüphenmiyor degilim bende 😁
esmacuk Bibebek_2kedi çok değişik bir olay gerçekten nasıl anlamıyorlar hiç görmeseler göstermiyor bebek der geçer insan ama bir cinsiyet söyleyip onun sonradan öyle çıkmaması şaşırtıcı gerçekten
cadii Bibebek_2kedi bende senin gibiydim iki doktor kız dedi 22 haftda başka doktor erkek dedi detaylı girdim 26 haftada kız cinsiyetiniz doktor kordonu pipi sanmistir
balyavrum2 Bibebek_2kedi iki doktor kız diyip biri erkek demisse nasıl güvendin son doktora 🥺🥺 detaylıya da girmemissin. Bence hiç bişey alma ne olur ne olmaz. Bana 3-4 doktor aynı cinsiyeti dedi yinede guvenemedim 🥹🥹
Bibebek_2kedi balyavrum2 Diğer 2 doktor net olmamakla beraber kıza benziyor sadece dediler bu doktorumuz bizzat hem siyah olarak hem renkli olarak gösterdi pipisini ve testislerini bu yüzden güvendim ama tabiki detaylıyı bekliycem alışveriş için