Pelinn_6506 Yerleşme olunca karında ağrı oluyor mu benim bugün sağ tarafım çok ağrıyor, dün test yaptım biraz silik çıktı yerleşmeden kaynaklı bir ağrı mı acaba Testimde şubatta şekildeydi;
bmkl Pelinn_6506 Benim ağrım olmamıştı sadece silince peçeteye gelen kahverengi akıntım olmuştu ama kişiden kişiye değişir tabi
ilayda3620 Pelinn_6506 ben iki gebeliğimde de şiddetli karın ve kaşık ağrısı çekmiştim bende yerleşme kanaması olmamıştı
Pelinn_6506 bmkl Bir kaç ay önce Hamile olduğuma dair bir şüphem yoktu dediğiniz gibi oldu bende ama adet olmuştum sonra
bmkl Pelinn_6506 Adet öncesi de kahverengi akıntı oluyordu zaten bende ama sonra kırmızıya dönüyordu. Bu kez ayırıcı belirti olarak kırmızıya dönmedi
Fatmaxd_d bmkl ya bende Salı günü akşam pembe bi akıntım oldu Regl sandım hatta bide küçük kırmızı bi pıhtı vardı ama devamı gelmedi bide Regl düzensizliğim var geçen pazar da test yapmıştım negatif çıkmıştı yerleşme kanaması olabilir mi
Pelinn_6506 ilayda3620 ben daha öncesinde gebelik geçirmedim yeni evliyim kasıklarım da ağrı var çok değil ama karnımın sağ tarafı ağrıyor
ilayda3620 Pelinn_6506 herkeste farklı belirtiler gösterebiliyor. Ben hemşireyim ama Adet ve gebelik belirtileri benzer olduğu için ben dahil ayırt edemiyorum. adetten 7 gün sonra test yapmak daha doğru sonuç verir hatta direk kan testi ver
mutluuuannemmm Pelinn_6506 anladım benim yumurtlama zamanı sol kasığım ağrıyordu sanırım o yumurtam çatladı akıntıdan sonra sanki azaldı ağrım
bmkl Fatmaxd_d Adetiniz gecikince test yapın bence daha garanti olur. İnşallah rabbim gönlünüze göre verir 🙏🏻
Pelinn_6506 ilayda3620 tesimi gördünüz mü yarın adet günüm pozitif, 3 tane test yaptım yanlış çıkar mı
znnnr ilayda3620 adetten üç dört gün sonra da kan testinde çıkar mı benim adetler düzensiz maalesef önceki aya göre hesaplıyorum
ilayda3620 Pelinn_6506 evde yapılan testler çoğunlukla doğruyu gösterse bile bazen yanıltabiliyor ve çok karşılaşılan kimyasal gebelik oluşabiliyor en doğru sonuç veren kanda bakılan beta hcg dir tabi bunun artışı da önemli bir iki gün bekleyip kan verebilirsiniz
ilayda3620 znnnr tabiki çıkar düzensiz ise yine bir hafta beklemenizi öneririm çünkü düzensiz adet görüyorsanız adet günü gecikebilir. Geciktiği için test verirsiniz sonuç negatif çıkar bu da hayal kırıklığı olabilir
znnnr ilayda3620 evettt benim bu düzensizlik hep başa bela .. geçen ay iki hafta gecikmişti. geçen hafta gecikme olmadan test verdim 1.20 den düşük dedi bu hafta bat ı geçtim . dediğiniz gibi biraz daha geçsin tekrar kan veririm