ikinciyesekeranne melahatmungn aslında gösteriyor babası da ama koca gün işte anca akşam 6 buçukta eve geliyor E oğlum 8 buçuk gibi uyuyor o 2 saatte oyun filan oynarlar ama ona rağmen yine de hep beni istiyor
aleyflx melahatmungn yok cnm iç karınla alakali bence benim karnım ilk gebelikte daha beterdi 3uz gibi oluyor son haftalarda mesela ben 50 ile hamile kaldım 69 la doğuma girdim 52 ile geri çıktım 😅🤦
gebeskapbulba 13 haftalığım, aslında kilo almadım ama benim hiç iç karnım yok bi lokma yesem davul gibi olan insanlardanım. Oruç da tutuyorum ondan mıdır sanki göbeğim çıktı gibi ramazan bitince anlayacağım artık gebelik göbeğimi su ve yemek göbeğimi 😂
melahatmungn ikinciyesekeranne akşam mi 8 buçukta uyuyor benmki 12den önce uyumuyor bu akşamda 2bucukta uyuduu 8bucukta uyusa elbet kalkar o geceyi uykusuz gecirriirm
gebeskapbulba nazende17 yaptırdım sonuçları bekliyorum daha ultrosanda her şey normaldi kan sonuçları kaldı bi tek
izguler leblebi_ ayy bacım sorma, 6+6 da belli oluyor benim de. Çok zayıf da değilim ki anlamadım şaşıp kalıyorum hatta kilo aldığıma inandırmışım kendimi geçen tartılıp kilo verdiğimi görene kadar inanamamıştım 🤣
leblebi_ izguler gelde millete anlat bunu belli olmaz diye benle iddalaşıyolar tek değilmişim neyseki😂😂
ikinciyesekeranne melahatmungn evet canım akşam 8 buçuk gibi uyuyor sabah da erken kalkıyor bende erken kalkmayı sevdiğim için onu da o şekilde alıştırdım hep , tabi her çocuk çok farklı oluyor