momof3 Merhaba bayanlar 🌸 11 buçuk aylık bir kızım var hamile değilim.Hep ağdaya gidiyordum hamileyken ve Doğumdan sonra.Bebeğim 4 aylık olduktan Sonra artık ağdaya gidemez oldum evde hiç yapamıyorum makinada batık yapıyor bende çok kötü.O yüzden 4. Aydan beri Gillette Venüs kullanıyorum, memnunum hatta batıklarıma iyi geldi ama 2 günde bir yapmam gerekiyor.Artık tekrar ağdaya başlamak istiyorum ama acı azaltıcı yöntemler var mı bildiğiniz? Artık çok korkuyorum ağdadan..
senasilayildiz momof3 uyuşturan kremler var canım kullanabilirsin çok inanılmaz ağrıyı kesmiyor ama etkisi var yani 🤗 inşallah dönersin yine ağdaya
gozz momof3 korkarsan daha çok acır canım korkma ne olacak 3-4 dk sürüyor zaten bir bölge çok rahat edeceksin
2kizannesi- momof3 Çok uzamadan gidersen acımıyor o kadar canım, zaten ilk çekişten sonra uyuşuyor kendiliğinden 😊
ilknur2534 momof3 bn hic ağda kullanmadım geçen gün denedim kendim Çok acıdı 2 gün acısı geçmedi hep kanadı bende ağda çok istiyorum ama korkuyorum. Bide hamileyim 37 +2 haftalık bu yüzden son kez ağda yapmak istiyorum doğum için ama korkuyorum yapamıyorum.
Symgmnr Ben de lazer yaptırmıştım hamilelikten yeniden çıkmaya başladı jilet vuramıyorum lazer boşuna gitmesin diye. Hazır ağda bandı kullanıyorum küçük küçük kesip kullanıyorum acıyı daha hafifletiyor. Kimisi uyuşturucu kremler var onlardan kullanıyor hiç denemedim ama 🙄
honey Symgmnr ağdayla yaptırdığınız lazer tamamen boşa gidiyorki. Çünkü kılı kökünden alıyorsunuz o yüzden kıl beslenecek ve gürleşecek tekrar. Lazer yaptırdığınız yere sorsaydınız zaten onlar size doğuma kadar jilet yapmanız gerektiğini söylerlerdi. Ben sordum bana jilet yap dedi çünkü.
senasilayildiz Mucizeemm canım şahsi olarak ben hamilelikte falan hiç kullanmadım yani daha doğrusu hiç kullanmadım ben bayan kuaförüyümde müşterilerim kullanıyordu bazen ama hamilelikte kullanana şahit olmadım doktora dormak gerek arkadaş hamile değilim dediği için dedim onada 🙄
Ezgimoms senasilayildiz canım.bende bu zamana kadar hep jilet vurdum ama doğum yaklaştığı için şimdi agdaya gitmek istiyorum çok acıtıyor mu ağda
Mervednr momof3 yaa sen bebeği 9 ay karnında taşımış doğum yapmış insansın ağda acısı sana basit gelir 💪🏻Korkutma kendini tertemiz olur ne güzel
momof3 ilknur2534 Ben kendim yapamam asla kuaföre gidiyordum şimdi taşındım ondan da biraz çekiniyorum bilmediğim kuaföre gideceğim 🙈 özel bölgeyi kendim almayı denedim ama yara bere içinde kaldım çok berbat oldu o yüzden bi şekilde aldırıyordum alışmıştım
Bereninannesiiii ilknur2534 kendin yaparken zorlanabilirsin ama kuaföre gittiğin zaman beş dakika sürüyor beklemeden yapıştırıp çektikleri için acı cekmeye fırsat kalmıyor zaten bence gitmelisin ağda büyük rahatlık
Ezgimoms ilknur2534 canım bende öyle evde denedim inanılmaz acıdı şimdi 34 haftaligim yaptırmak istiyorum aciya dayanamam die korkuyorum
ilknur2534 momof3 korktuğum için alamıyorum agdayla ya . Bide hamile olduğum için burdaki kuaförler almıyorlar
momof3 ilknur2534 AA hadi ya.O kötü olmuş.Ben hamileyken de alıyorlardı rahattım o zaman.Kuaföre aldırınca rahat oluyor ya ağda bandına verdiğin parayı kuaföre veriyorsun hemen yapıyor.Ama cesaret lazım bana da ☹️
Ssraa Emla krem var araştırabilirsin. Ben de ilk gittiğimde araştırdım baya hatta kullanacaktım ama kuaförüm dedi ki beş dakika sık dişini bir daha bu kadar zaten acımayacak. Ben de acımayacak acımayacak diye diye, beş dakika ne oldu derken bitmişti. Fazla uzatmadan git sana tavsiyem. Ne kadar uzun o kadar acı.
Humeyra14 momof3 ne kadar avıyı azaltır bilmiyorum ama ben kozmik bakım takvimini aşırı öneriyorum her şey için. Ben şubat ayının sonunda yaptırdığım ağda ile duruyprum şu an hala aşırı çıkmadı bu ağdadan önce bir yıl gillette venüs kullanıyordum. Jilet olmasına rağmen çok çıkmadı bence bunu bir deneyin. Acı azaltmaz belki ama daha az yaşamanızı sağlar acizane tavsiyem. 🤷🏼♀️😁
Minejjan momof3 bende tam aksine ilk çıkmaya başladığından beri agdayla alıyorum veya aldiriyorum , nasıl birşey se benimde jiletten aklım çıkıyor jilet kötü biri🙄🤔🤭
momof3 Minejjan Ben de öyleydim hiç değdirmemiştim daha önce jileti.Ama giymeye vakit bulamayıp taşınınca başkasına gitmeye çekindim bebişte var.O yüzden başladım ☹️
HayalYaren momof3 uyuşturucu sprey var hatırladığım kadarıyla eczanede satılıyo ilk ağda yaptıracağım zaman o spreyden almıştım ben sende dene belki etkisi olur sana