annne_ Test yapmayalı uzun zaman oldu haliyle bildiklerimi de unuttum bu fotoğraftaki test çift çizgi mi
annne_ Elatalay testi yaparken pembelikler dağılır gibi oldu ancak toparladı dağınık kalmadı öyle olunca bozuk değildir diye düşündüm ama olabilir de sanırım bilemiyorum yarın için randevumu aldım kan vereceğim hayırlısı olsun
znnnr annne_ c çizgisinin oluşması testin doğru çalıştığını gösterir c çizgisi olmasaydı test bozuk diyebilirdin
lylmls annne_ o zaman gebelik var. Hayırlı olsun. Benimki bundan bile silikti ama şu an çok şükür 13 haftalığız
bennanneyim annne_ bende bu markayla öğrendim gebeligimi adet olmam gereken gün. Hemen kan verdim 76 çıktı değerim. Gönlünce olsun canım 😘
annne_ bennanneyim teşekkür ederimm sağlıklı huzurlu bir doğumunuz olsun inşallah yarın kan vereceğim bakalım 2. Gebelik birde plansız oldu aşırı heyecanlıyım😅
melismersin annne_ bende böyle öğrenmiştim 🫣 reglime 3 gün vardı. Şuan 21 haftalık hamileyim. 3 gün sonra beta verdiğimde 257 çıkmıştı. 2 gün sonrada 1009 :)
annne_ melismersin maşallah rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 2. Gebeliğim olacak hayırlısıyla. Plansız bir şekilde oldu bu yüzden garip duygular içerisindeyim.😮💨☺️
beraydogru annne_ benim reglime 4 gün kala böyleydi 3.dakikada çıkmıştı 1 Mart’ta kan verdim 120 çıktı ikinci kanı bugün verdim 500 çıktı 5 dakika dolmadan çıktıysa gebelik gibi görünüyor 🌷
melismersin annne_ ayyy olsun. Evladın 1. 2. Olması fark etmiyor bence yaa. Umarım güzel haberler alırsınız 🙏🏻🙏🏻