Momlife_ Haziran sonu temmuz başı doğumum iyice ağırlaşmadan giymediklerimi olmayanları ayırıp yazlıkları çıkartsam birkaç kışlık da koysam şimdi giyilebilecek türde olanları diyorum sizce mantıklı mı 😄
semahayall Momlife_ ya sorma aynı dert bende de var 😅 Mayıs sonu haziran başı doğumum , normalde Nisan sonunda çıkarırım yazlıkları ama bu sefer yapamam o zaman , bu durumda bayramdan sonra mart sonu çıkarmayı düşünüyorum
aysgl330633 Momlife_ ben artık mevsimlik kıyafet alıyorum yetti artık kaldır indir kalın kazak giyeceğim bi yer de değil burası zaten montta giyince kışın yetiyor yaşadığın yer nasılsa ona göre planla istersen🙂
Momlife_ semahayall yazlıklarımı özlediğimi fark ettim bir de tişörtlerimin hepsi darmış bol tişört almam lazım 😂 onu fark ettim cropları falan ayırdım kıyafet kumbarasına atıcam
donovan26 Momlife_ ben bugün yaptım vallahi oh kurtuldum😀 olmayanları ayırıp verdim, olanları da yıkayıp kuruttum sonra 4-5 saat uykuya daldım ama olsun😀
Momlife_ donovan26 bende kot pantolonlarımı ve olmayan diğer kıyafetlerimi kaldırdım kışlıklara pek girmedim baya yorulmuşum yazlıklardan da tişörtleri çıkarttım sadece hırka sweat içine giyerim diye
donovan26 Momlife_ yaa pantolonlarımı zaten özledim hiç giyemedim hamileyken de crop olsun göbeği açık şeyler kısa kot şortları falan da ayırdım mecbur kıyafet dönüşüm kutusuna atıcam anayım artık giyilmez onlar onları ayrıştırmak çok uzun sürdü 😂
Elisa0110 Momlife_ öyle o havalar daha tehlikeli hemen hasta eder insanı bende yazlıkları özledim ya 😊
Momlife_ Elisa0110 bende çok özledim ama hiç biri artık olmuyor 45 kg idim 52yi gördüm sen düşün öyle dar geliyor kii 🥲😂
Momlife_ donovan26 hahahahah yaa bende senin gibi düşünerek ayırdım yırtmaçlı eteklerim vardı dedim çocuğun peşinde koşarken bu zor olur ayır😂