gdaslik Aminea kapalı paketler belirli hijyen kurallarına göre paketleniyor ama açık pastane dondurmalarında dediğiniz bakteriler bulunabilir. İçiniz rahat olsun bence çünkü hepsi denetleniyor büyük fabrikaların belirli standartlara uymak zorundalar
Gulsen1989 Aminea ben her gün dondurma yiyorum içim yanıyor valla hem Magnum hem buzlu yiyorum kesmiyor yine de 🤣🤣🤣 eşim buz ye diyo
Aminea Merveee1 yok canım pastorize sütü kullanılmıyormuş bazı dondurmalarda endişelendim acıncası listeria bakteeisi bulundurabilir diyorlar
Edanr Aman takilmayin bu kadar yiyin gitsin vala sakinan goze cop batarmis aman caniniz ne istyrsa yiyin az az:)
Hayale Aminea yok ya kafaya takma ye gitsin. Öyle seyleri takinti yaparsak omur gecmez dinleme kimseyi canin cekdiyi her aeyi ye benim gibi😆
Ozge1008 Aminea hamileliğimin büyük kısmı kışa denk geldiği için pek yiyememiştim. Yazın her gün yediğimi hatırlıyorum. Kuzenim doğum yapana kadar dondurma yemişti bebeği bayağı kilolu doğmuştu. Dondurma bebeğe kilo aldırıyormuş doktoru öyle demiş🤷🏻♀️
Yurdanur Aminea ben tüketiyorum 6 aylık olduk çok şükür bi sıkıntımız yok çokta sakınmamak lazım bilindik marka olduktan sonra allahın izniyle bişi olcağını sanmıyorum