Esraacr PLt grip gibi hafif birsey grcirdim ihlamur ictim limon sikip buharini da burnuma cektim ictikteb sonra yattim terlemek icin 2 gun boyle yaptim gecti cok sukur cok gecmis olsun
Aysnrplt PLt ıhlamur demleyip içine bal ve limon koy canım bunun bi zararı Yok bende olmuştum iki günde hafif atlattım
Kbra89 PLt bol bol soğan ve sarımsaklı yoğurt yedim ben çok hızlı toparlandım ilaç kullanmadan tavsiye ederim birde tarhana çorbası
AyazAdamom PLt bal limon su diyorum ben öyke iyileşiriö. Yarım limonu sık bir bardak sıcak suya dök onu bir tatlı kasıgıda bal koy sıcak sıcak iç terle sonra hemen dus al üstünde kurutma
gdaslik Kendi doğum doktorunla görüşüp kulak burun boğaz uzmanına bi görün derim ben 10. Haftada çok kötü hasta oldum hatta uzman doktor faranjit dedi ilaçları kullanınca geçti ancak. 12. Haftam biter bitmez de grip aşısı oldum çok iyiyim eşim salya sümük hasta oldu bana bişey olmadı faydasını gördüm
Betuel11 tavuk suyuna çorba en güzeli o bol limonlu karabiberli içebildiğin kadar iç ben çok faydasını gördüm ki ben 2hafta kafasını yastıkdan kaldıramayan bir insanım zor geçer gribim
Asiacr PLt canim gecmis olsun ben de 10 gum once grip olmustum. 2 gunde toparlandim. Yesil elma , portakal , limon ve ayvadan az az bolup caydanligin ustunde kaynatip ictim bardaga 1 kasikda bal koydum inan 2 gunde toparladim.