Masalmom_ nazliiaytac tahminim yok bende 11 haftaligim kesem 6 7 hafta da aynen boyleydi benimde Fasulye gibi olunca erkek diyorlar Ama tabi her zaman tutmuyor
gzeemnr nazliiaytac hangi doktora gidiyorsunuz acaba bende sultanbeyli de oturuyorum bir kac doktora gittim memnun kalmadim size fotoğraf bile cektirmisler :)
nazliiaytac Masalmom_ valla benim bir kızım var onun da kesesi fasulye gibiydi hep erkek hissetmiştim ama kızım oldu bunun da başta yuvarlaktı şimdi böyle işte ama hiçbirşey hissetmiyorum😂
Masalmom_ nazliiaytac benimde bir kizim var kizim olacagini hissedyrdum ama bu gebeligimde hic birsey hissedemiyorum
nazliiaytac gzeemnr ben doktorumdan çok memnunum ya 2. Gidişimdi bu aslı kaplana gidiyorum video fotoğraf çekebilirsin diyip bizzat eliyle bile gösterdi bebeğimi kzımla da asistanı ilgilendi çok iyi biri
gzeemnr nazliiaytac hamile degilken cok önceden gitmistim ona soguk biri gibi gelmisti hamile olduktan sonra da hic ona randevu almadim ama bir dahaki randevumu ona alayim o zaman bir de onu deneyeyim Kerime biniciye kesinlikle gitmeyin ama uyarayim:)
nazliiaytac gzeemnr bana onu önerdiler ya ben gitmedim ama aslı kaplan şu an için çok sevdiğim bir doktor çok anlayışlı çok ilgili sevdim yani
zehraa_turgut Merhaba ümraniyeye giden oldu mu acaba kontrollere ilk kontrole gidicem bende ama 6 haftalığım kese belli olur mu siz kaç haftalıkken gittiniz burda Sultanbeyli’ye
nazliiaytac zehraa_turgut benim kesem 4 haftalıkken belli olmuştu 7+2 de de kalp atışlarını gördüm şu an 7+4 oldum çok memnunum doktorumdan da ümraniyede ablam doğum yapmıştı ben sevmedim ya hiç iyi değildi açılması vardı ama epidural ile sezeryana aldılar☹️
zehraa_turgut anladım ben 7 haftada belli oluyomuş diye 7 haftayı doldurmayı bekliyorum ultrason ve kontrol için