pnar2323 Kızlar hep Turna ismini çok sevmişimdir kızıma inşallah Turna ismini vermek istıyorum sizce nasıl kulağa hoş geliyor mu 🥰
ruti pnar2323 Kuğu ve Kumru isimlerini duymuştum Turna ismini ilk kez duyuyorum kadın ismi olarak. Sizin için anlamı varsa çok güzel ama insanların geneline hoş gelebilecek bir isim değil. Günün sonunda en önemlisi size nasıl hissettirdiği.
Semayil Tercih edeceğim bir isim olmazdı açıkçası çok manasız geldi bana ama önemli olan sizin fikriniz
tugbaegehan pnar2323 siz bilirsiniz tabi ama sorduğunuz için söylüyorum bir kuş türü olduğu için kulağa hoş ve anlamlı gelmiyo 🥲
1oglananasi pnar2323 Bence Turna’dansa İpek daha güzel , adınız Pınar galiba, adınızla uyumlu. Aklımda direkt şu canlandı: Okulda öğretmeni sizden bahsederken “İpek’in annesi Pınar Hanım” diyor. Bence kulağa çok hoş gelen bir isim İpek ama karar sizin tabii.😊
habibe66yks pnar2323 hiç guzel degil böyle ismi koyupta çocuk ilerde akran zorbaligina girmesin dalga gecmesinler cocukla az bilindik konulsun bence anlam veremiyorum aşırı saçma isimler koymak ne yaa
salihaturky habibe66yks zorbalara karşı çıkabilecek çocuklar yetistirirseniz adını isterseniz kuş koyun sıkıntı yaşamaz. Herşeyi planlayamazsiniz hayatta yok söylemesi zor yok dalga geçerler kime göre neye göre katılmıyorum hoşuna gittiyse koy gitsin mila mina gibi süs köpeği isimlerinden güzel belki ek bir isim tercih edebilirsiniz… @pnar2323
salihaturky rubyyyy zorbalara karşı çıkabilecek çocuklar yetistirirseniz adını isterseniz kuş koyun sıkıntı yaşamaz. Herşeyi planlayamazsiniz hayatta yok söylemesi zor yok dalga geçerler kime göre neye göre katılmıyorum hoşuna gittiyse koy gitsin mila mina gibi süs köpeği isimlerinden güzel belki ek bir isim tercih edebilirsiniz
salihaturky fasulye3 çocuklarınıza zorbalamamayi öğretin o halde hanımlar dünya daha güzel bir hal alsın bu işler bizde evden başlıyor unutmayalım doğmamış çocuğa tercih edilen isimden bile ilk akla gelen şey zorbalanirsa burda ciddi bir sıkıntı var demek bir daha düşünün