gmzkr Pazar günü 10 kişilik iftar yemeği vereceğim. Sulu köfte yemeği hariç (misafirlerden biri yemiyor) ne yapabilirim? Beni çok da yormayacak bir şeyler olsun 28 haftalık hamileyim. Fırında tavuk yapmak da istemiyorum:(
1cey gmzkr tavuklu karnıyarık, barbunya pilaki, yaprak sarma, cacık, salata. Yada fırında patates püresi üzerine tavuk sote gibi bir şey yapabilirsiniz
Missgod gmzkr kıyman varsa patlıcanlı kıyma rulosu var patlıcan beyti yada direk yufka ile beyti diye geçiyor basit ve zahmetsiz,tavuk şiş yada sultan kebabı ,közlenmiş biber yoğurtması,yeşil salata,mor lahana ve beyaz lahana karısım salatası,havuç tarator
gmzkr QueenBahar_ Yeni evliyim kendi evimde ilk ramazanım olacak özendim biraz. Eşim de evde olacak pazar günü o temizlik yapar ablam da gelirim diyor ama ablam da 17 haftalık hamile
seher_3590 gmzkr hamilesiniz neden kendinizi yoruyorsunuz🥲 menu olarakta basit şeyler olsun bence. Mercimek yada ezogelin çorbası, karnıyarık pilav cacik salata ortaya havuç tarator börek tarzı birseylwr koyabilirsiniz tatlida kadayifli muhallebi yada revani.
aysegulk07 gmzkr 28 haftada 10 kişi zor gelmeyecek mi 🥲 neyse en azından basit şeyler yapın fırında tavuk patates pirinç pilavı mercimek çorbası salata havuç tarator falan yapın tatlıyı da hazır alın
gmzkr aysegulk07 Pazar günü eşim de olacak o temizlik yapar ben de yemek. Servise ve sonrasına gelen kadınlar yardım eder zaten hepsi akrabam.
Fizikcifizik gmzkr guzel bir Yayla corbasi yap uzerine tereyağı kızdır naneli olsun kıtır ekmek koy once bi sıcacık çorba yesinler. Sonra kucuk guvecler varya onlara ister tavuk ister et mantarli boyle patatesli biberli domatesli bi govec yap uzerine kaşar rendele, yanina pilav, bide salata misss. Bu minik kaplarda sunum cok guzel ve temiz oluyor. İstersen ortaya meze de yaparsın. Tatlıyı da kendini yorma kabak tatlısı yap bolca. Üstüne tahin ceviz ohh miss.
krizantemmm gmzkr kavurma, pilav, ezogelin çorba, sarma veya dolma ortaya bir kaç çeşit meze, salata yeterli