Hepinize merhabalar güzel bacılar çok yeni 4 günlük anayiz yani herkes de farlı oluyor doğum şekli ama ben kısaca anlatiyim dogum esnasında hiç bir şey hissetmiyorsun sadece baskı onuda anlamıyorsun tek duymak istediğin bebegin ağlama sesi çok şükür o sesi duyunca hepsi geçiyor devlet hastanesi olmasına rağmen çok ilgili ve çok anlayislilardi 2 gece kaldım çok güzel davrandılar agrim çok oldu ama serumla hafifledi aslında dikis ağrısından çok gaz agrisi oldu şükür oda bugün hafifledi yani bugün 4 günümüz ben normale döndüm kendimede bebeğime rahat rahat rahat ilgileniyorum çok az iç dikis agrim var artı ne mide bulantısı nede baş ağrısı yaşamadım.dun taburcu olurken bebis sarılık değeri sınırda cikti o bizi biraz korkuttu ama çok şükür yoğun bakıma alınmadı 2 saatte bir emzirirken 2 gün sonra kontrole çağırdılar inşallah düşmüştür artı bebiste sarışın pek anlayamadım.aklima gelenler bunlar kızlar sormak istediğiniz merak ettiğiniz varda cevaplayabilirim.🥰🫶bizi merak edip yazanlarada çok teşekkür ediyorum tek tek dönemedim sizleri seviyorum😘