serius Nst kötü çıktı serum verip bı daha çekecekler takibe alacaklar kötü olmaya devam ederse erken doğum dediler var mı bu durumu yaşayan 31+6 yım moralim çok bozuk :(
Kubraa06 serius ne gibi kötü çıktı sancı mı çıktı bebeğin kalp atışı mı kötü düşünmeyin sağlıkla doğsun erken doğanların hepsi kötü oluyor diye bi kanun yok ki inşallah iyi olur
su656 serius serum verip bir daha deneyeceklerse büyük ihtimalle bebeğin kalp atışı kötü çıkmıştır. Ne zaman yemek yemiştiniz açken veya bebek uyurken olabiliyormuş. 2 defa başıma geldi ikisinde de serumdan sonra çekilen nst iyiydi .
Busranur_mnts serius uyuyodur belkş ben de nstye gitmeden önce bebek hareketliydi nstden sonra da hareket hissettim ama nst sırasında kıpırdamamış kalp atışları sabit diye beni de seruma gönderdiker
serius Kubraa06 bilmiyorum açıklama yapmıyor ki adam akıllı deli etti beni hareketleri çok az takipte kal dedi merkeze sevk etti :(
nuriyegcl su656 sancı çıktığı zaman da serum takıyorlar sancı hafifletmek için geçen hafta düzensiz sancılarım vardı serum takıp tekrar çektiler
Irem-61 serius benimki de hareket etmiyor gündüzleri ebe her ntsde hareket etmiyor diyip geliyor ve eliyle dürtüyor uyandırmaya çalışıyor.
serius Busranur_mnts benimkinin en başından beri hareketleri önceki.hamilelihime.gore azdı zaten . Hatta burda post açtım arkdsn biri benimki de oyelydi sessiz sakin bı kızın olacak benim öyle oldu dedi. Dr a dedim sorun yok dedi. Şimdi neyin telasi bu çözemedim
Busranur_mnts serius bazıları en ufak şeyde evham yaptırıyor ben de sabah 10da gittim 4de çıktım hastaneden 2 kere serum yedim
serius Busranur_mnts ay inşallah boş evhamdir daha çok küçük yavrum merkeze anca gelebildik şimdi bunlar da değerlendirecek bakalım ne diyecekler dua beklerim
serius Busranur_mnts aşırı stresliydim sonuçları etkiler diye çok korktum anneme geldim gece burda kaldım sabah gececegim hastaneye ;( dua edin :(
serius Glsn1 ayy kaç kiloydu doğduğunda :( siz neden erken yaptınız aynı sebepten mi ? Ne kdr süre kaldı kuvezde minnoş
Glsn1 serius 830 gr doğdu suyum çok azalmıştı ve akım gerilemişti 24 haftayla uyumluydu gelişimi geride kalmış 66 gün yoğun bakımda kaldı
serius Irem-61 durtmediler valla sola yar sırt üstü yat vs pozisyon degisttirler oksijen verdiler serum taktılar vs başka hepsinde aynı çıktı hastaneden geldik akşam bı saat cirit atmaya baslad anlamadım bu işten bı şey