arslansedaa Bugün çatı muayenesi oldum hiçte korkulacak kadar değilmiş burda öyle şeyler okuyorsun ki insanı korkutuyorlar ama korkmayın yani benim doktorum canımı acıtmadı 🌸
Sibelemre arslansedaa ay bende bugün olacaktım gidemedim ama yarın olucam bide ben bakim nasil böseymiş bu çatı muanesi🤣🤣🤣
Gulsum2308 arslansedaa canım bişey sorucam ben daha Çarı muayenesi olmadım ama Çatı darlığına göre mi normal Doğum olup olmadığını söylüyo doktor
HaticeElmas arslansedaa kaçınca haftada yapıyorlar çatı muanesini bnde bugn kontrole gittm 37+4 haftlk ama benim doktorm bna çatı muanesi yapmadı dogm anına kadarda yapmyck galiba
Sibelemre arslansedaa bende yarın 39 .2 oluyorum ve halen tık yok arada adet sancısı oluyo bide kasılma bakalim nolcak belki yarın bebisimle eve dönerim inşallah allahın izniyle🤲🤲🤲
arslansedaa Gulsum2308 canım cati muayenesi benim açılmam var mi diye bakti bende onu dusundum ama doktorum sadece acilman yok dedi
arslansedaa Aysesare ya normal olurda surekli bakiyorlar sezeryan olursan bakmiyorlar bakalim benim haftaya belli olacak🤦🏻♀️
Aysesare arslansedaa hayırlısı olsun ya başa gelen çekilir 🙄🙄 napalım anne olmak zor her açıdan 🤦🏻♀️
arslansedaa Sibelemre insallah canim benimde adet agrisi ve pembe leke geldi ama acilma yok dedi 🤦🏻♀️
ogmenburcin Sibelemre bende seninle aynı durumdayım çarşamba günü doktor randevumuz var inşallah artık bu son kontrolümüz olurda hayırlısı ile eve bebeğim ile döneriz 🙏🏻🙂 sağlıkla al kucağına inşallah 🙏🏻🙏🏻
arslansedaa HaticeElmas sezeryan olursan yapmiyorlar genellikle canım ama leke falan geldigi icin bakti bana yoksa bakmayacaktı