Fatmanur12345 Kızlar 15 gündür orucum 20 gündür diyetteyim akşamlarıda yemeye dikkat ediyorum sahur yok bazen yapıyorum ona rağmen verememişim bana tavsiyeniz var mı şunu yapsan verirsin gibi
su656 Fatmanur12345 suyu yeterince içiyor musunuz, su içmiyorsanız o yüzden de veremiyor olabilirsiniz. Bir de diyete başlamadan önce tahlil yaptırdınız mı bazı eksiklikler de kilo vermeye engel oluyor
Pikacu6868 Fatmanur12345 Belki yeterli kaloriyi almıyorsunuzdır yemenizden fazla kısarsanız yine kilo veremezsiniz vücut kıtlık moduna girdiği için
kvsr1603 Fatmanur12345 sahura kadar en az 2 lt su için ve vücut ilk hafta oruca adapte olmaya çalışır yani kıtlığa girer bana su ve yemek vermiyor aldıklarımı tutmam lazım der alıştıktan sonra da belki bi anda gidebilir belki yavaş yavaş siz devam edin pes etmeyin
Fatmanur12345 su656 yok tahlil yaptırmadım ama suyu da Ramazan’da pek içemiyorum diyebilirim 1 litre anca içebiliyorum
su656 Fatmanur12345 fırsatınız olduğunda bir tahlil verin. Demir ve d vitamini eksikliği kilo vermeye engel. Suyu az içiyormuşsunuz o yüzden de olabilir en az 2-2.5 lt içmelisiniz. Ben ilk doğumumdan sonra diyet yaptım. Su içmediğim zaman kilo veremiyordum