bastas Selam kızlar 36. Haftadayım ama hala tereddütlerim ve içime sinmeyen şeyler var sanki wm medikalparka gidiyorum orada doğum yapıp hastaneden doktordan süreçlerinden memnun kalan yada sorun yaşayan var mı aranızda
bastas symyld bilmiyorum hiç bir sorun yaşamadım aslında şuana kadar ama sanki hayal ettiğim gibi de değil gibi bilemiyorum nasıl anlatacağımı :) keşke orda doğum yapan birinden fikir alabilsek
elifcey1 bastas merhaba bende Büşra hanıma gideceğim ama doğum paketi yokmuş ben 10 haftalığım henüz. Anlamadığım paket almasam nst falan ücretli mi oluyor? Diğer medikalde Sibel hanıma gittim içime sinmedi. Fetal dna yaptıracağım bu hafta . Ne önerirsiniz ?
bastas elifcey1 şöyle söylim şuan doğum 45.000 doğum paketi 90.000. şuana kadar ki ödediğim paralar 45 i bulmamıştır. Ayrıca pakette olsa nst ücretli oluyormuş sanırım geçen gün biri tartışıyordu bankoda neden ücret ödüyorum diye. Detaylıyı da karşılamıyor paket bana anlamsız geldi
elifcey1 bastas çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Bana da çok saçma geliyor anlamadım nst dahil yazıyordu ama ne kadar ki acaba bu ayrıntılı ultrason ve nst falan ? Ne yapsam kararsızım. Siz normal doğum mu düşünüyorsunuz
bastas elifcey1 evet normal doğum planlıyoruz bi aksilik olmazsa pakette nst dahil yazıyorsa dahildir o kişinin belkide özel sağlık sigortası vardı o karşılamıyordu bilemiyorum. 580 lira her nst.