harvefa Selam 30 haftalik hamileyim bebeğimin midesi görünmedi doktor amniyosentez yada fetal dna önerdi yaptıran var mi
burcuo harvefa Diğer postunuza da yazdım şimdi, geçmiş olsun. Fetal dna tanı koymaz sadece risk gösterir, netleştirmek için sizden yine amniyosentez isterler. Eğer öğrenmek isterseniz en garantisi amniyosentez oluyor bu durumda.
hard harvefa fetal dna yaptır cnm eğer sonuç alamazsan en son amniyosentez yaptırmanı öneririm nasıl görülmüyor midesi şaşırılacak bir durum başka doktora göründün mü
ysm22 harvefa şimdi baktimda yemek borusu tıkanıklığı özofagus atrezisiymis genelde doğumdan sonra nadirende hamilelikte belli oluyormuş doğum sonrası ameliyat falan yapılıp düzeltiliyormus çok geçmiş olsun inşallah doğuma kdar kendi düzelir hafiif bir tikanikliktir.
harvefa harvefa bu ikinci ve iyi bir doktor imis görmedi mideyi simdi yine bakacak belki görür belki midesi simdi görünmüyor belki 2 aya doğana kadar görünür Allah yapar
harvefa ysm22 ayy demi 2 ay var Allah tamamlar belki Allah im halik isminle yarattın kuddüs isminle tamamla amin
harvefa ysm22 dua et ne olur adım.harika hiç çocuğum.yok ama.ben çok dua wttim.hep.diyirdum sağlam.uzuvlar ver belki beni sınıyor Allah ben ettiğim dualara güveniyorum.
buketcal harvefa canım bende de öyle oldu üç doktor aynısını dedi sonuç öyle oldu bebeğim ameliyat oldu şuan kuvezde hala maalesef 🥺 umarım sende olmaz doktorlar yanılmış olur
buketcal Kuvezden çıktı serviste yanında kaliyorim şuan için yutabiliyor cok şükür gözetim altındayız