pnar2323 Bir kızım var bu bebeğim de kızmış 🥰 ıkı kız annesi olmak nasıl bir duygu tecrübeli anneler yorumlarınızı alayım 🥰
aysgl330633 pnar2323 tecrübesizim bi oğluşum var😀🥰🥰 bu postu görünce arkadaşımın bana uzunca yazığı mesaj geldi aklıma Kızım oluyoooooorrrrr yazmıştı ve doğurdu daha on beş günlük. Sağlıcakla doğsun İnşallah hayırlı olsun 💕
minikmucizem26 pnar2323 muazzam guzel bir duygu ben bekarligimdan beri 2 kiz 1 erkek isterdim hayalimdi:) 2 kizim oldu cok sukur smdide nasipse 1 oğlum olucak🥲🤰
semahayall pnar2323 yaa benimde 2. Kızım geliyor çok mutluyum , bence 2 kız çocuğu olan ev çok neşeli ve mutlu bir ev olur diye düşünüyorum , gördüklerim öyle en azından 🥰
gizemli00 pnar2323 benimde ikinci kızım yolda knsAllah rabbim tam zamanında sağlıkla gelmeyi nasip etsin insAllah kucağımıza alalım bende çok merak ediyorum
minikmucizem26 pnar2323 kiz cocuga kiz kardeş şart gibi birsey:)..erkekler her türlü başının çaresine bakabilir gibime geliyor
seher_3590 pnar2323 Yaa ne güzel hayırlı olsun benimde ikinci kızım doğacak nasipse az kaldi bence çok güzel bir duygudur eminim 🥰kıza kız kardeş lazım