kavalakurabiyesi hghg benimde sezeryan olmasa doktor 41 bile görür o kadar rahat dedi ama haftaya doğumum var 🫠🫠
kavalakurabiyesi yasemincel65 evet benimkide öyle 1 hafta var ama yerinde duramıyor 😍😍🫠🫠 zor şeyler atlattık biz o yüzden sabırsızlıkla bekliyoruz oğlumuzu❤️🧸🥰😍 rabbim hepimizin bebeklerine sağlıklı uzun ömürler versin
kavalakurabiyesi betul_tkdmr01 yapıyorlar diye biliyorum canım ama acil falan olursa genelde hafta içi
miniminnacikk kavalakurabiyesi ayyy inşallah canım benim , hepimizin kolay dolay doğumları olsuunn 🤲🏼🩷 aaa tabi canım ne gerek var vajinal yapmıyorsunuz ki sonuç olarak .. saçma sapn işler olabiliyor gerçekten ya 😶
Anonim90 Bugün 36 haftalık oldum gece şiddetli bel ağrısı yaşadım doğurcam sandım şöyle Bi nisana gelseydik öyle doğsa
ikincibahar_08 kavalakurabiyesi 38 haftalık olduk bizde bugün temizlik şirketi geldi bugün evim dip köşe temizlendi hastane çantam hazır bebişin her şeyi hazır artık doğurabilirim bizde 13 marta günümüzü aldık suni sancı istemiyorum doktorum suyun sancın gelirse gel normal doğumu deneriz dedi bakalım son 1 hafta
kayrosmom BurcuMusti3107 evet kontrolden çıktım biraz önce doktor 3 cm açılman var yarın yatışını yapalım dedi evde sancılarımı bekliyorum şuan 🥹🥹
kayrosmom BurcuMusti3107 yani dayanılamayacak gibi bir şey yok regl ağrıısı gibi bir sızı var ama arada sert gelip vuruyor acı süre tutmaya başlayacağım 🙈
BurcuMusti3107 kayrosmom anladım sağlıcakla kurtulun inşallah bende de bir haftadır ara ara altta batma oluyor da umarım benimde açılmam olmuştur pazartesi yatışımız var sancım gelmezse
kayrosmom BurcuMusti3107 bol bol belinize sıcak su tutun aksak yürüyüş yapın sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah 🥰
Fatmanur_0416 kavalakurabiyesi bende 37+2 12 den sonra 37+3 olacam benim de 3 gün önce 1 cm açılma ve sancı başladı bugün sancım çok yok ama açılmam aynı 1 cm nasıl olacak bende bilmiyorum
kirr 39+2 olduk ne açılma var ne kanala tam girmiş suyum nişan falan hiçbir şey de gelmedi bekliyoruz galiba işin sonunda suni sancı almam gerekecek inşallah sezaryene gitmeyiz 🥹🙏🏻