Purpura26 Yukarıdaki resmi şimdi yaptım idrarı çekince çıktı bu çizgi Bu 3 testi de dün yaptım en altta ki normal kaset test adetime 2 gün var diye tahmin ediyorum Dpo11 şuan
mafas Purpura26 var galiba canm hayırlı olsun bi taraftan kendi testime bakıyorum bi taraftan seninkine ahahaha 😆😆
buketdeniz19 Purpura26 mavi olan testte var gibi gözüküyor ama o test yalancı pozitif verebiliyor başıma gelmişti kan ver canım bence
dam1a_ İlk test yaptığımda benim de böyleydi 1 hafta 10 gün sonra tekrar erken gebelik testi yaptığımda net olarak çıkmıştı 🌸🐣
Purpura26 mafas buraya resim yükle diyip istedin resmi seç tikleri seç tamam de yüklenince altta link yazar linki kopyalayıp buraya yapıştır https://mutluresim.com/?lang=tr
buketdeniz19 Purpura26 almazlar erken gitmen gerekiyor sağlık ocağındaki sonuçlar çok geç çıkıyor hastane varsa yakınında hastaneye git bence
Purpura26 bebegimle_ben Canım ben bu ay yumurtlamayı da geç gördüm uygulama bugün adet tarihim olarak gösteriyor ama yumurtlamadan sonra 14 gün sayarsam 2 gün var henüz bilemiyorum en iyisi gidip kan vermek
Purpura26 Pelinn_6506 Senin ne zaman canım Bat? Başka bir marka test alıp emin ol bence bu markaya güvenme dediler bana
Rojdiyebiri Purpura26 dpo 10 da yaptığımda benimkide böyle çıktı var canım hayırlı olsun kanı biraz geç ver ama çok düşüktür şimdi betan 2. 3. Kanı vermek için uğraşmak istemiyorsan 1 hafta bekle
Purpura26 Rojdiyebiri Adetimde 2 gün içinde muhtemelen normalde düzenli olur ama bu ay yumurtlamayı da 2 gün geç gördüm. Eğer başlamazsa pazartesi gidip bir kan vericem
Purpura26 buketdeniz19 Özel hastane var acilden sordum da 1400 dedi beta hcg bakmaya 😅 dedim kalsın beklerim ben