Neva_aydn dalyaluna35 chia tohumu iyi geliyormu kabızlığa 5+0 haftaligim tuvalete çıkamıyorum sancı yapıyor
dalyaluna35 Neva_aydn ben duzenli tuketince rahat çıkıyorum yulaf sut chia yapıp akşamdan dolaba koyuyorum sabah da ise götürüp ogle yemeği olarak yiyorum genelde
salihaturky Neva_aydn kefir içebilirsiniz bol lifli yeşillikli şeyler tüketiniz suyu da ihmal etmemek lazım… Tabi bazen bulantılar yanmalar oluyor mide de insanın birşey icesi bile olmuyor 😏
winniandfriends dalyaluna35 bende bugün 10+5 oldum benim de doğum 8 ekim gözüküyor ama tabi eylül sonu da olabilir gibi galiba
dalyaluna35 winniandfriends saglikla gelsin insallah evet uygulamalar tahmini gosteriyor bebek cani ne zaman isterse o zaman geliyor ☺️
pimpirikliana dalyaluna35 kuzum progestanı bıraktın mı sen benim bir kutu bitti tekrar kullan dememişti ne yapsam ki
dalyaluna35 pimpirikliana bırakmadım kuzum kanama alanım gecmis ama doktor devam et dedi bi dahaki kontrolde belki bıraktırır diye düşünüyorum 😌
Neva_aydn salihaturky zeytinyağı içtim biraz iyi geldi mide yanamam var evet hiç bişi yiyip icesim yok
dalyaluna35 Tugcexxx gec yumurtladiysan gec dollenme olmustur ben erken yumurtladim mesela sata gore 3 gun önde o yuzden catlama günümle bebek olcumu tam uyumlu
mery_nil Selam sevgili Ekim anneleri. Benimde 6 Ekim gözüküyor doğum da belli olmaz tabi. Fetal DNA yaptıran varmı. Ben yeni yaptırdım sonuç bekliyorum. 10+5 iz şuan.
dalyaluna35 mery_nil selam kuzum insallah guzel saglikli sonuclar alirsin 🙏 ben de haftaya cmt 28 martta yaptiricam 11+2 oluyorum 🌸
buseylul_ mery_nil selam canım bende bugün intergenden randevu aldım 25 Mart’ta yaptiricam 11 haftalık olucak ogün sen hangi firmaya yaptırdın ?
mery_nil dalyaluna35 inşallah hepimiz için güzel sonuçlar olsun inşallah, cinsiyetleride yazalım buradan😀
aslmoms Duygulandımmmmmm :) İlk haftalarımda Mart/Nisan/Mayıs bekleyenleri görünce öyle bakardım :) Ben o haftalara ne zaman gelirim derdim. Şimdi ben Temmuz bekliyorum siz Ekim 😍😍