Hatice90 ben iki bebek kaybettim. İlkinde çamlıca medipole gidiyodum ve doktor düşükten snra hiçbir şekilde düzgüm bilgilendirme yapmadan sadece istediğin zaman hamile kalabilirsin dedi. Üstelik benim ailemde pıhtılaşma öyküsü vardı ben bunu kemdisine dediğimde bizim hastanemiz bu testi yapmıyo diyip konuyu kapattı. Bir de daha henüz 4 haftalıkken alttan muayane yaptı ve ben 1 hafta kanama çekip evde düşük yaptım. Artık denk mi geldi yoksa alttan muayane mi tetikledi bilmiyorum üstelik kanamam varken apar topar yine medipole gittiğimde orda ki nöbetçi kadın doğum doktoru neden ağlıyosun düşücekse düşücdk demişti o gün çamlıca medipol bende bitti malesef. Seval hocayı da ikincide çok övdüler ama ben sırf alttan muayane yapılmasın diye çok geç gittim o arada da pıhtı iğnesine başlanması gerekiyomuş seval hoca bu durumla ilgili gayet açıklayıcı bilgi verdi ağlarken sarıldı başımı okşayıp bazen olabiliyo ama nedenimi bulup bir sonrakinde bebeğini sağlıkla kucağına vereceğim dedi. Hızlıca tıbbi genetik birimine yolladı sonuca göre de tedavi başladık ve şuan şükür ki 14 haftalık hamileyim. Kontrole de her gittiğimde çok sıcak samimi gayet anaç tavırda. Gittiğinizde anne şefkâtiyle yaklaşıyo. Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama çamlıca medipoldeki iki doktordan snra seval hoca gerçekten ilaç gibi geldi her anlamda