melyyssa Kızlar selamm. Medipol esenler ve medipol bahçeli evlerde yakın zamanda doğum yapan var mı hangi dr ve muyane doğum nst fiyatları nedir yazabilirmisinizz🌸🌸❤️
ezgi3452 melyyssa Medipol Esenler takipliyim doktorum Burcu Gülşah canım nst ücreti 550₺ 🤗 Henüz doğum yapmadım 35+5 doğumu orada düşünüyorum ben de burada bekliyeyim ✨
nur_344 melyyssa Merhaba Medipol Bahçelievlere gidiyorum benim doktorumun muayenesi 3.600 indirimimiz var 2.700 ödüyorum ben
ysmnsen melyyssa çok iyi herşeyi tek tek anlatıyor aklında birşey kalmıyor yani ben çok memnunum doğum ücreti de 36/46 arası ilk doğum normal olursa %20 indirim yapıyorlar
melyyssa ysmnsen birde benim aklıma takılan mesai dışı doğum olduğunda doktorumuz mu giriyor yoksa nöbetçi doktormu
melyyssa mutlusene 33 e de gösterir herhalde🤣 en son detaylıda gördüm o yüzden soruyorum. Bebişimi görmek istiyorumm🥹🥹
mutlusene melyyssa baya büyük seninkisi gösterir bende 17 de gösterdi ama uzuvları tam olmuyor ya hayırlı olsun inşallah
melyyssa mutlusene biraz önce çıktım doktordan yüzünü kapatıyordu bizimki ama ipek hanımdan çok memnun kaldım ilgili ve güleryüzlüydü.