semosderler2 erikarpuz İstanbul Avrupa yakası Bağcılar Medipol mega üniversite hastanesi doktorum Elif çiler EREN ❣️ kendisi çok tatlı dilli güler yüzlü ve anlayışlı bir doktor kızımı da elif hocam dünyaya getirmişti şimdi oğlumda sıra , tavsiye ederim 💛
eelif76 kbra_d fiyat bilgisi paylaşabilir misiniz muayene ücreti ve doğum ne kadar bende gitmek istiyorum
pepecuram nesliily ben çamlıca medipol takpliyim hüsniye sedef memunhm iki hafta ya doğumum olcak ikinci gebeliğim kendisinde
yahya2024 nesliily çamlıca medipol e gittiniz mi hiç . Ben orda tskipliyim şimdilik bir sıkıntı yaşamadım.
senaninannesi_ hamilelik_ttakibi yasemin avşine bende bir defa gitmiştim hamile kalabilmek için ilgiliydi ama derdime çare bulamadı malesef rahim perdesi ameliyatı olma gerekiyordu yapamayacağını söylemişti
hamilelik_ttakibi senaninannesi_ vala o işlerde biraz yetkili olanlar gerektiği bazı kişileri öneriyor sana yani bende o sorun yoktu çok şükür sanada geçmiş olsun nasıl oldun başka doktora gittinmi umarım derdine hal çare olan biri vardır
kutlubeyinannesi erikarpuz Bartın Devlet Hastanesi/İlkhan Keskin. İlk doğumum da orada olmuştu, güzel doğumdu, doktorum da çok iyi. Yine orada doğuracağım inşallah 💓