sifadrmaz guldenerkal özele gitme imkanım var zaten Medicalpark ümit korkmazdan almıştım randevuyu Adana’da ki doktorları bilmiyorum bilgi amaçlı sordum. Şuan kafam çok karıştı ya kime gideceğim diye ☺️
bahar1897 rabiaaaln merhaba benden kendisine ilk defa randevu aldım şuan da acaba muayeneye eşte girebiliyor mu
rmy1 LadyX doğum fiyatı nedir biliyor musunuz ben Acıbadem’e randevu aldım orayı düşünüyorum başka doktor bulamadım bana yakın hissettiren biraz pahalı ama orasıda
aysu_mir17 mervekalkann ben Ümraniye eğitim araştırma hastanesi Merve dizdar güleçoğlu ilk doğumumu da orda yaptım çok memnunum ayrıca kendisi kızımın da doktoru
mervekalkann aysu_mir17 Çok teşekkürler bu da aklımda bulunsun 6 aydır doktorum yok doğuma 3 ay ım kaldı hala doktor arıyorum.
muhendis_mom Kocaeli medikal park - Funda Salihoğlu Sarıcalı doktorum. Memnunuz biz. Çok hareketli dobra biri. Neşeli çıkıyoruz her muayeneden 🥰
tugba0305 guldenerkal hiçbir devlet hastanesi ultrason görüntüsünü vermiyor artık.normalde bende özel takipliydim ama gerekli gereksiz para için yönlendirmeler can sıktı ve @sifadrmaz a söylediğim doktor keşke özeli olsa kesinlikle başka doktora uğramam diyeceğim kadar bilgisine güvendiğim bir doktor oldu.o yüzden en azından fikir alsın diye önerdim.özellerde de iş ahlakı olan herşeye para olarak bakmayan bir doktor bulmak lazım.
guldenerkal tugba0305 Tabikide haklısınız çok doğru düşünüyorsunuz bende olur olmadık şeylere para için isteyen bir doktora rast gelmek istemem. Ama özel hastanedeki önerdiğim doktor öyle değil mesela ailemizin doktoru olduğu için bu kadar rahat konuşuyorum.
tugba0305 sifadrmaz bir dolu bir boş gibi yapabilirsin bence ağrı sızı olmadığı sürece ve farklı doktor fikri almak iyi oluyor bazı durumlarda.ama söylediğiniz ümit hoca da iyi birisi diyorlar