123Sena123 1 aylık kızımda balgam var burnunu temizliyorum soğuk buhar veriyorum ama geçmedi ne yapmalıyım fikri olan var mı yada bişeyler deneyip iyi gelen.. gecr boğazına takılıyo yavrum uyanıyo hep
Noyimommy 123Sena123 burun yıkamadan sonra sırtına pat pat yapıp biraz temiz havaya çıkarmaya çalısın
Ruyasekr2089 123Sena123 benim bebeğim 29 günlük ve aynı belirtilerle doktora gittik şu an rsv nedeniyle hastanede yatıyoruz ihmal etmeyin derim
123Sena123 Noyimommy pat pat yapıyorum sonra camı açıp hava aldırıyorum balgam yumuşuyo yutuyo ama iki saat sonra yine aynı bi bitiremedik
Noyimommy 123Sena123 hasta frlan mı oldu ondan sonra mı kaldı böyle maalesef bebekler her şeyi tam bilemedikleri için sürekli destek atmak gerekiyor burunları tıkanınca sümkürmeyi bilmiyolar etkin öksürmeyi bilemiyolar
123Sena123 Noyimommy yok hastada olmadı burun tıkanıklığı vardı küçük burnu sonra balgam olmaya başladı sanırım odanın ısı ve nem dengesini koruyamamışız çok sıcaktı sonra oldu balgamı
Noyimommy 123Sena123 doktorunuzda görüştünüz mü belki alerjiktir benim bi arkadaşımın bebeğininde sürekli hırıltısı ve burun tıkanıklığı vardı o da baya uğrastı doktoru alerjik olabileceğini söyledi damla başladı şimdi baya rahatladı
123Sena123 Noyimommy hırıltı da uyurken oynarken felan yokki ya doktor da bişey demedi yeniden görüşeyim
123Sena123 Ruyasekr2089 çok geçmiş olsun inşallah heöen toparlanırsınız nasıldı belirtileri neler vardı
Ruyasekr2089 123Sena123 çok teşekkür ederim. Öksürük burun tıkanıklığı vardı. Üşüttü sandık meğerse rsv virüsü kapmış