Gulsah7171 Kızlar bugün molfix yenidoğan 132li olanı 55 liraya aldım indirim vardı prima almaya gittim ani kararla değiştirdim. Siz hangi markaları düşündünüz
NimetDilmen Gulsah7171 Sleepy dsunuorm ama cok kararsızım. Primada kimyasal madde varmıs kısırlığa yol aciyomus duyduqum kadarıyla iyiki almamissin. Molfix yada sleppy dsunuorm bende burda durayim de fikir aliyim 😊
Ytugcek Gulsah7171 https://www.instagram.com/p/BugEa2mjFjQ/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=17jvr5k0g9j7j
dml33 Gulsah7171 sleepy merhaba paketi aldim deneme amacli islak mendili alt degistirme ortusu falanda var islak mendili guzel gibi paketi bile pamuktan plastik deil ins bezindede memnun kalirim
meryemm_demir Gulsah7171 Migrosun MİNİES bezi harika hanımlar pamuk gibi yumuşacık birde alacağınız her ürünü instagram hesabınızdan @muhendisinoglu sayfasına göz atmadan almayın derim bütün bebek ürünlerini inceliyor 🌸
Xaleyeren Ben sleepy kullanıyorum hem fiyatı hem kalitesi mükemmel oğlumda hep sleepy kullandım ikincimdede sleepy alıcam Sleepyden şaşmayanlardanım prima asla almadım kullanmadım kimyasalın çok olduğunu kısırlığa yol açtığını duydum
NimetDilmen Xaleyeren Sleepy de 2 3 aydan sonra çok çiş kaka yaptkları icin çok sizdırıyo diye duydum doqruluk payı ndir? Bende sleppy ile baslamak istyorm ama cok kararszm molfix mi sleppy mi die
Xaleyeren NimetDilmen canım senin o dediğini ben molfixde yaşadım oğlum kakasını yapardı olduğu gibi sırtına çıktı bezde hiç bişey yok şok olmuştum şimdi oğlum 17 aylık gece 10 gibi bağlıyorum altını sabah 10 da alıyorum ne taşma var ne bişey ben çok memnunum ilk defada senden duydum
NimetDilmen Xaleyeren Bende burda bi postta okumuştum canım tecrübem yok ilk cocuqum olcak İnşaAllah ondan sordum 😊
NimetDilmen dml33 Bende qordm onu nette. Netten mi aldiniz hosqeldin paketini? 40 tane yeni doqan bezi 40 tane mini bebek bezi 4 tane ıslak mendil 10 lu alt acma 60 lira
Taila Gulsah7171 bende molfix yenidoğan 2 numara aldım 124 adet 59 tl idi markette kg baktm 1 nosu çok küçük geldi bana en düşük oranla 3 kg doğacak zaten kuzum yani o yüzden 2 nosunu tercih ettim..
meryemm_demir NimetDilmen Evet güzel onuda denedik fakat diğer bezlere göre kalın ve torbalaşıyor yani bizde böyle oldu sorun yaşamayanlarda vardır elbet fiyat olarakta hemen hemen aynılar sizin tercihiniz 😊 Yeterki sağlıkla dünyaya gelsin sağlıkla büyüsün meleğiniz 🌸🤲🏻
Atarlianne Gulsah7171 molfix güzel ben oglumda hep onu kullanmıştım.. ama şimdi pahalandı galiba miniesi kullanmayı düsünüyorum migrosun bezi. İnşallah bundanda memnun kalırım..