krkmz_trz pembeayakkabilikiz telaş etmeyin haftanız kötü bir hafta değil, 36+5 de sağlıklı doğum yapan tanıdığım var, sağlıkla kucağınıza alın inşallah ☺️
pembeayakkabilikiz krkmz_trz ilk kızım 36+0 da doğdu o yüzden bunu ıleri gıttıgı kadar gırsın ıstedım bakalım acıle gıdecegım bırazdan ne dıcekler
Busraaaakkk miniminnacikk Benimki de aksine hareketli ve artık can acıtıyor. Bugün kontrolüm vardı 38+0 olduk, kilosu 3.440 gr olmuş doktor kilo almamaya çalış dedi de nasıl olacak bilmiyorum
miniminnacikk Busraaaakkk oohhh maşallah sağlıkla gelsin benimde 38 de kg 3.423 🥰🫣at benimde ama ne yapalım yemek yemek çok güzeellll, benim bide yatarak geçtiği için çok kg aldım 🤭🥲😢
svgnn asenazeynep bende kasılma vardı ama ağrı sadece ufak reg ağrıları şeklindeydi. Benim yatışım yapıldı suyum geldi şimdi açılma ve sancıları bekliyoruz :)
svgnn asenazeynep benim çatı muayenesi bugün yapıldı birkaç saat içinde suyum geldi yatışım yapıldı şimdi bekliyoruz :)
pembeayakkabilikiz krkmz_trz gıttım canım açılma varmış 2-3 cm ondan kanama olmuş sancı falan çıkmadı suyu falanda ıyı dedı eve gonderdı duzenlı sancılarım olursa gelmem gerektıgını soyledı onu takıp edıyorum duzensız ağrılarım var bıraz sadece
saliha92 asenazeynep Amin canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz bebeklerimizi 🤲🏻❤️ evet 2. Doğum olucak ilkinde bişey nasıl olucak bilinmediği için bi nebze rahat olunuyor ama şimdi neler yaşayacağımı bildiğimden çok tedirginim Allah razı olsun temennilerin güzel düşüncelerin için 🥰
asenazeynep saliha92 Ne demek canım beniim, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İkinci doğum için çoğu kişi öyle diyor ama eminim Rabbim gönlünü ferahlatıp, kolaylıkla olmasını sağlar💓💓