Maviice krkmz_trz 20 sinden sonra doğsun hem retro bitsin hem Koç olsun inş amin😂🙏🏻 İşin şakası sağlıkla gelsinler maalesef kadere engel olunmaz🫠
vanilya_kokusu_ yasen1 inşallah ya son günler ne kadar zormuş ya nefes alamıyorum sanki nefes nefese kalıyorum
Maviice krkmz_trz 20 sinden sonra doğsun hem retro bitsin hem Koç olsun inş amin😂🙏🏻 İşin şakası sağlıkla gelsinler maalesef kadere engel olunmaz🫠
21rose21 Gokturkmom_ 35+7 bayram sonrası sezeryan ile doğacak. İlki de sezeryandı. İkisi de erkek… Allah’ın takdiri…
nursahnursoyy Gokturkmom_ 39+4 olduk uygulamaya göre son 3 günümüz kaldı ama doktorumuz daha bekliyoruz diyor bakalım 💁🏻♀️🥰🌸
svgnn asenazeynep aramızda bir gün var :) bizimde baş aşağı yarın çatı muayenem var merakla bekliyorum :)
asenazeynep svgnn Salı günü olacak olan kontrolde 37+2 olacağız, doktorumuz yapar mı bilmiyorum ben de merakla bekliyorum 🥹 Sizin de umarım güzel geçer, sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi🐥
svgnn asenazeynep ağrı sancı falan var mı peki doğum belirtileri :) umarımmm canım sağlıklı gelir bebişler :)
svgnn asenazeynep benim çatı muayenesi bugün yapıldı birkaç saat içinde suyum geldi yatışım yapıldı şimdi bekliyoruz :)