nur1291 beautiful_ 23 yaşımda ilk oğlum doğdu 25 yaşında ikinci oğlum doğdu şuan 35 yaşına giricem ağustos da 9 haftalık hamileyim 😊
mervekalkann beautiful_ Evet oğluşum oluyor. Geçmiyor gerçekten cumartesi detaylıya gireceğim göreceğiz inşallah aylık bekleyişler zor geliyor 🥲
hd_d beautiful_ Ayy evettt nasl bi duygu acabaaa o kadar merak ediyorum ki anlatamam ya insanin kendi yavrusu olmasi kokusunu içine çekmesi doğru düzgün anne sevgisi görmeden büyüyüp kendi bebegine annelik yapmak herseyi doya doya yaşamak istiyorum allah izin verirse
beautiful_ hd_d hepsini yaşayacaksın kuzum ben sana güveniyorum sen çok güzel bir anne olacaksın ❤️ oğlun seni çok sevecek 🩵
nurellaaa__ beautiful_ amin canım teşekkür ederim bu arada 28 yerine 29 yazmışım bir yaş büyüttüm kendimi farkında olmadan 😂
merylii_ beautiful_ doğduğunda araları tam 2.5 yaş olacak😇 birazcık korkuyorum ama halledeceğiz inşallah😂😂
beautiful_ annekiz6141 AA hiçte bile sen abla olacak gibi değilsin sen arkadaşsn 😀😀 Detaylı noldu kız
icidisibiranne Annelik çok güzel ve özel Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥲 ben de 29 yaşında ilk kızımı kucağıma aldım şimdi nasipse haziranda 2.kızımı alacağım 33 olacağım 🫠
Deleted33000 icidisibiranne ay yaşıtız kız seninle bende 33 oldum Kasım’da ve üçüncü çocuğum 8 aylık oldu
fundiiim icidisibiranne ayyy çok güzel yaş araları çok ii çok güzel günler sizi bekliyor kız candır☺️