melek16_ Ben ilk 19 da anne oldum şimdi 30 yaşındayım 5.çocuğumu doğuracam 3 oğlum bir kızım var beşincide kız hayırlısıyla kucağıma alsam artık doğurmaktan yoruldum 😁🤦🏻♀️
kaya_kaya beautiful_ 20 yaşında anne oldum 🥰 Nisan’da tekrar anne olacam mayısta 25 olacak. 4.5 yaşinda oğlum var🤲 birde kızım olacak Allah’ın izniyle 🌸💕
Birhilal beautiful_ 24 yaşındayım ilk evladımı güzel oğlumu sağlıkla kucağıma almak nasip olsun inşallah💛 Birinin sığınacağı ilk limanı olacağını bilmek çok güzel bi duyguymuş 🥲
mervein14 beautiful_ kızımı 30 yaşımda doğurdum Oğluşumuda 33 yaşımda doğum yapacağım az kaldı kavuşmamıza 😍
HiravEmir beautiful_ 24 yaşımda evlendim 25 yaşında ilk kez anne oldum aşırı güzel bir duygu ikinci kez de 30 yaşımda oldum her çocuk sanki ilk çocukmuş gibi çok güzel 🤲🥰😍
ikicocukannesiii_ beautiful_ benn ilk anne olduğum da 18 yaşındaydım 🥲 şimdi 21 yaşına gireceğim 1 ay sonra hamileyimm 🥹
Frhnemkli beautiful_ bende ilk anne olduğumda 21 yaşındaydım ikinci anne olduğumda 24 yaşındaydım Mart’ta 26 yaşına giriyorum ikizlere hamileyim 26 yaşında 4 bebe annesi olucam inşallah 🥰 sağlıkla vaktinde kavuşalım İnşallah sağlıkla huzurla mutlulukla büyütelim yavrularımızı 🤲❤️🤲❤️