bsrbrkysr184_ LadyX ay bilmiyorum instagram da görmüştüm arkadaşım da düphe düz büyü o dedi 😅 korktum
daisy__ Ay valla çok şey duydum yazıp sinir bozamıcam da gelip sinir bozana da hadi yallah işte kapı işte sapı dediğim için kendimle gurur duyuyorum
yasemincel65 LadyX daha minnoşum gelmedi maalesef o yüzden henüz gebelik üzerine yorumları alıyorum bebeğe yorum gelmedi daha 🤣🤣🤣
yasemincel65 LadyX hazırım hazırım bebek gelsin de hepsnin hakkından gelirim evelallah biraz eli maşalıyım ben (yersen 🤪🥹🥹🤣🤣🤣)
daisy__ LadyX ay Allah aşkına bi tane gerzek vardı ilk doğum yaptığım zaman aramış beni ya sana bişeu dicem bizim kızın sütü çok fazla sende yenidoğum yaptın sütün azdır seninkine süt anne olsun mu diyor ay gene cinlendim
fundiiim LadyX şimdiki zaman daaaaa gençler için Herşey kolay bi düğmeye bakıyor iş ama bizim zamanımızda nerdeee kalabalıkta sıkıyorsa çocuğu kucağına al da sev🤩
vanilya_kokusu_ LadyX Çocuğa mama verme Sütün niye az Güzel beslen sütun olsun Emzir yere bırak alışmasın kucağa Çok sevme şımarır Böylelerini tokatlayasim var ya,🤬😡🫣