soyluseyda testiniz pozitif çıktıysa kan verin 2 günde bir değerin artışını kontrol edin 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor sağlıklı gebelik için ara ara adet olacakmış gibi ağrılarınız olabilir normaldir zamanla mide bulantılarınız arta bilir benim ikinci çocuk 18 haftadayım hala sabahları mide bulantısı adet ağrısı gibi ağrılar yaşıyorum herkeste aynı belirtiler olmayabilir belkide bulantı yaşamazsınız belli olmaz ek olarak her hamilelikte belirtiler farklıdır sık idrara çıkma olur ishalden korkmayın ben öğrendiğimden beri ishalim bide demir ilacı kullanıyorum ayıptır söylemesi o biraz kokusunu rengini değiştiriyo bide bende ilk hamileliğimde olmayan saç dökülmeleri var diş temizliğine dikkat et bebeğin vücudundaki kalsiyumu aldığı için dişlerde problemler olur genel kan tahlili yaptırırsın vitaminlerine bakılır eksik olanları kullanırsın ve kesinlikle folik asit başlar doktorun zaten onu mutlaka kullan çok önemli bebek için bildiklerimi anlatmaya çalıştım biraz uzun oldu kusura bakmayın inşallah allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin ❤️