Meridaily Kızlar bebeğim 15 günlük, şapka takmayı hiç sevmiyor. Uyurken bir şekilde çıkarıyor. Üşür mü diye tereddüt ediyorum ben de. Ev 25 derece üşür mü bilemedim de 🤔 Bu aylarda bebeğiniz uyurken şapka taktınız mı siz?
Ruyasekr2089 Meridaily benim bebeğimde 30 günlük ben sürekli takıyorum evim hiç ısınmıyor ve hava çok soğuk. Evim sıcak olsaydı takmazdım benim oğlumda şapkasız daha mutlu😂
merve588 Meridaily ilk cocugumda surekli takdım 5 aylikken bile taktigimi hatırlarim yani benim oğlan halende cok sever sapka bakalim gelecek olan ufaklık sevecekmi bilmiyorum bazi çocuklar sevmiyor
flz3576 Meridaily ben 6. Ayına kadar takmıştım şapkası kirli olduğu zamanda altındaki ince bantaniyeyi kafasının üstüne getirirdim hafiften ama benim amacım üşümesi değil kulakları kepçe olmasın diye 😃
Meridaily Ruyasekr2089 o kadar çok uğraşıyorum ki gece boyu şapka mücadelesi veriyoruz resmen🤣 bu bebişler de hiç sevmiyor şapkayı.
Mmtomyr Meridaily kızım sevmiyodu ve ev sıcaktı diye sadece ilk hafta taktım evin sıcaksa üşümez bence
aysgl330633 Meridaily benim oğlum iki buçuk aylık hala takıyorum ilk günden beri de takıyordum sadece tabi arada çıkarıyprum
3kedili2bebekli Meridaily ev 25 derece zaten sapka takarsanız bebisinizin burnu tıkanır sürekli uyanır ememez sıcak bir derece endişe etmeyin evi de daha 23-24 derecelere getirin 40 dan sonra 23 e sabitleyin sağlıkla büyüsün ☺️
erikarpuz Meridaily ilk 1 ayında takmıştım ama sonra hiç takmadım ev sıcaksa üşümez diye düşünüyorum ya
erikarpuz Meridaily ilk 1 ayında takmıştım ama sonra hiç takmadım ev sıcaksa üşümez diye düşünüyorum ya