ilaydamihra Kızlar selam 2 gün önce bebeğimi kucağıma işitme testi yapıldı ama geçememiş 13 martta tekrar test yapılacak normal bi durum olduğu söylendi ama yinede çok kafama takılıyor aranızda bunu yaşayan var mı😔
Meridaily ilaydamihra ben de yaşadım aynısını kuzum. Kulağı ıslak kalmış dediler. 1 hafta sonra tekrarlandı test geçti şükür. Seninki de öyle olur büyük ihtimal sıkma hiç canını. Islak mı kalmış kulağı dediler?
Kubra0606 ilaydamihra tekrardan teste girmeden önce bi süre banyo olmaması gerek, testten sonra yapın
ikiprensesannesi___ ilaydamihra benim oğlum da birinden geçti birinden geçmedi cuma günü yine götürecem normal bir durum korkma benim şansıma 3 çocugum da birinden geçer birinden geçmez hiç Şaşmaz 😅
ilaydamihra Meridaily ıslak kalmış demediler ama içinde bişeyler olabilir çok yaşanılan bi durum dediler
Bumah ilaydamihra bizde kalmıştık 2. Sefer de gittik götürcen zaman 1 gün öncesinden duş aldırma bebişe
duygumfoca ilaydamihra dün bizde işitme testine girdik 3 martta doğum yaptım 37+1 de doğduk.doğum kanalına girmiş oğlum doğumdan snra öğrendim sağ göz kapağında da morluk var kanala girdiği için olmuş Sağ kulaktan geçtik soldan kaldık kulağına su kaçmış olabilir dedi doktor o yüzden bizde 13 martta tekrar teste giricez